Λαριξ

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Re: Λαριξ

Δημοσίευση από marios »

Πολύ όμορφο δέντρο και εντυπωσιακό δώρο. Μπράβο σας. (για την κορούλα που περιμένεις εαν δεν κάνω λάθος)
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Re: Λαριξ

Δημοσίευση από Harris »

Το δέντρο το είδα και εγω live στην συναντηση Ιανουαριου... (ειχε ερθει κατευθειαν απο Γερμανια) Μου το έδειξε ο Παναγιώτης και πραγματικα ενθουσιάστηκα δεν ειχα καταλαβει καν τι είδος ειναι δεν είχα και λογικα δεν θα εχω ποτε τέτοιο δέντρο μιας και στην Αθηνα δεν υπαρχει περιπτωση να επιβιώσει με τόση ζέστη.
Ρώτησα τον Παναγιώτη οτι είναι ωραίο δέντρο αλλά δεν θα ζήσει στην Αθήνα δυστυχώς... και μου λεει μα δεν ειναι για μένα αλλά για τον Iohohakey!!!

Περιμένω ειλικρινα να δω φωτογραφίες του την Ανοιξη. Να γίνει και η μεταφύτευση του...

Αντε να το προσεχεις να το θαυμάζουμε!!! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Λαριξ

Δημοσίευση από iohokahey »

σας καλησπεριζω..μιας και βρηκα λιγο ελευθερο χρονο αυτο το απογευμα (τελευταια τρεχω συνεχως),θεωρησα σωστο να σας παρουσιασω το καινουριο μου πευκοειδες δεντρακι..λαριξ..πανεμορφο κατ'εμε,περιμενω ανυπομονα την ανοιξη για να μου δειξει αν ειναι η ευρωπαικη (larix decidua) ή η ιαπωνικη (larix kaempferi)..παντως οποια και αν ειναι εγω την αγαπαω το ιδιο!![img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/8.gif[/img]
δεν την πειραζω καθολου,ενδεχεται την ανοιξη να την τοποθετησω στο ποτ που θα δειτε στις φωτο,αλλα μπορει και οχι,διοτι το χρωμα του ποτ δεν με ενθουσιαζει..
φυσικα δεν θα παραλειψω να σας αναφερω οτι το συγκεκριμενο δεντρακι ειναι ενα προσφατο δωρο απο τον karesansui και τον florian,που τους ευχαριστω παρα πολυ που με σκεφτηκαν!!(ουτε τα εξοδα αποστολης δεν μ'αφησαν να πληρωσω!) ..ολοι μαζι λοιπον,θα βλεπουμε και αυτο το δεντρακι μεσα απο το φορουμ, να μεγαλωνει και να διαμορφωνεται..!!

υγ.ηδη εχει ''ματια'' που ειναι ετοιμα να σκασουν!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Απάντηση