Ένας μικρούλης Φίκος με καποια ιστορία (για μένα)
-
deus x machina
- Omono

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 62 times
Re: Ένας μικρούλης Φίκος με καποια ιστορία (για μένα)
Δωρη , μου αρεσει ηδη η κινηση του καθως και το μικρο χαμηλο κλαδακι του.
Εχει συνεχεια κ θα του την δωσεις.
Μου αρεσουν επισης κ ολα τα δεσιματα που κανεις[ το εχω δει κ σε αλλα φυτα σου ]
Καλη συνεχεια
Εχει συνεχεια κ θα του την δωσεις.
Μου αρεσουν επισης κ ολα τα δεσιματα που κανεις[ το εχω δει κ σε αλλα φυτα σου ]
Καλη συνεχεια
- These users thanked the author deus x machina for the post:
- Hfestion (24 Αύγ 2025, 22:56)
- Rating: 7.14%
Nihil humanum mihi alienum est
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 415 times
- Been thanked: 352 times
Ένας μικρούλης Φίκος με καποια ιστορία (για μένα)
Κι από δω,,,, μια μικρούλα κυρία. Ένας φίκος μικρούλης αλλά με κάποια ιστορία (για μένα).
Τον είχα αγοράσει πριν απο αρκετά χρόνια με την μητέρα μου όταν είχαμε μετακομίσει στο σπίτι που μένω τώρα μαζί και με μία μικρή μανταρίνουλα. Για την ακρίβεια βλέπετε οτι έχει απομείνει από τον φικο, γιατί αυτό ήταν ένα μικρό κλαδάκι που έβγαινε απο την Γη. Όλο το υπόλοιπο δέντρο σάπισε απο πολύ κακό χώμα. Τότε πέρασε στα χέρια μου, αν δεν κάνω λάθος πριν από 3-4χρονια.
Πέρσι το καλοκαίρι έχασε όλα του τα φύλλα, και από τότε βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης. Τελικά επιβίωσε όμως σαν αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθούν αρκετά τα φύλλα από τον κεντρικό κορμό. Είναι αυτό που συνηθίζω να λέω πως,
""έφυγε η ενέργεια του δέντρου προς τα πάνω,,,,
Σήμερα το απόγευμα ήρθε η στιγμή της μικρής κυρίας μου και της πέρασα λίγα σύρματα, κλαδεψα ελάχιστα και έκανα μια τακτοποίηση κλαδιών.
Δεν είναι κάτι το τρομερό, σιγά σιγά θα ξεκινήσει να ξανά παίρνει τον δρόμο της.
Τον είχα αγοράσει πριν απο αρκετά χρόνια με την μητέρα μου όταν είχαμε μετακομίσει στο σπίτι που μένω τώρα μαζί και με μία μικρή μανταρίνουλα. Για την ακρίβεια βλέπετε οτι έχει απομείνει από τον φικο, γιατί αυτό ήταν ένα μικρό κλαδάκι που έβγαινε απο την Γη. Όλο το υπόλοιπο δέντρο σάπισε απο πολύ κακό χώμα. Τότε πέρασε στα χέρια μου, αν δεν κάνω λάθος πριν από 3-4χρονια.
Πέρσι το καλοκαίρι έχασε όλα του τα φύλλα, και από τότε βρίσκεται σε κατάσταση ανάρρωσης. Τελικά επιβίωσε όμως σαν αποτέλεσμα ήταν να απομακρυνθούν αρκετά τα φύλλα από τον κεντρικό κορμό. Είναι αυτό που συνηθίζω να λέω πως,
""έφυγε η ενέργεια του δέντρου προς τα πάνω,,,,
Σήμερα το απόγευμα ήρθε η στιγμή της μικρής κυρίας μου και της πέρασα λίγα σύρματα, κλαδεψα ελάχιστα και έκανα μια τακτοποίηση κλαδιών.
Δεν είναι κάτι το τρομερό, σιγά σιγά θα ξεκινήσει να ξανά παίρνει τον δρόμο της.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.