Παρουσίαση - Πευκάκι
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Re: Παρουσίαση - Πευκάκι
Αν δεν το πάει για μπονσαι τότε γιατί είναι στο section pro-bonsai?iohokahey έγραψε:μα μπορει να μην θελει να το κανει μπονσαι βρε παιδια.!!
+1 για την πιο σιωστή αγορά δέντρου.
-
Στέφανος Ν.
Topic author - Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Παρουσίαση - Πευκάκι
Καλησπέρα και πάλι. Εδω θα κανω την παρουσίαση για το Πευκάκι. Η παρουσίαση για το Πυξαρι ειναι εδω. όπως ανεφερα και σε προηγούμενο topic θα κανω δυο καινούρια (topic) για αναλυτικότερες πληροφορίες στα καινούρια μου δεντράκια. Ένα για το Πυξαρι και ενα για το "Πεύκακι". Εδω θα σας παρουσιάσω, οπως ειδατε στον τιτλο, το νέο Πευκάκι μου.
Η διαδικασία ήταν ακριβω΄ς ίδια με τον Μπούξους μόνο που αυτό το είδος "Πεύκου" το πήρα απο Φυτώριο. Κλασικά αγόρασα ζαρτινιέρα [εχω κόλλημα γερό με αυτές], έβαλα χαλικάκι στον πατό και ειδικό χώμα απο πάνω. Κλάδεψα το φυτώ (Ρίζα, Φύλλωμα και κλαδιά), το "καθάρισα" και εκανα την μεταφύτεψη. Πρόσθεσα μια διακοσμητική πέτρα και κάποιο είδους χόρτου. Έβγαλα την ριζα του απ'εξω (καθαρα για αισθητικους λογους) και, [επισης].. βουαλά!!
Η διαδικασία ήταν ακριβω΄ς ίδια με τον Μπούξους μόνο που αυτό το είδος "Πεύκου" το πήρα απο Φυτώριο. Κλασικά αγόρασα ζαρτινιέρα [εχω κόλλημα γερό με αυτές], έβαλα χαλικάκι στον πατό και ειδικό χώμα απο πάνω. Κλάδεψα το φυτώ (Ρίζα, Φύλλωμα και κλαδιά), το "καθάρισα" και εκανα την μεταφύτεψη. Πρόσθεσα μια διακοσμητική πέτρα και κάποιο είδους χόρτου. Έβγαλα την ριζα του απ'εξω (καθαρα για αισθητικους λογους) και, [επισης].. βουαλά!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I'm a Weirdo!