Ελιά από σπίτι!
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 81 times
Re: Ελιά από σπίτι!
Συμφωνώ απόλυτα, όλοι πρέπει να έχουμε μερικές ελιές ήμερες ή άγριες. Είναι ένα από τα κατεξοχήν δέντρα που ευδοκιμούν στην χώρα μας και με τα χρόνια δίνει υπέροχα bonsai. Δείτε για παράδειγμα αυτή του Zean Jac που χάρισε στον Χάρη.
Καλή συνέχεια και καλές εργασίες λοιπόν...
Καλή συνέχεια και καλές εργασίες λοιπόν...
-
- Imperial Masterpiece
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Όμορφο, υγιές δέντρο-και επικροτώ εν γένει την επιλογή της ελιάς για bonsai! Ήμερο και ειρηνικό δέντρο, χωρις βελόνες, τρομερές απαιτήσεις και λοιπές δυσκολίες για τον καλλιεργητή. Στα δώρα της και ο υπέροχος κορμός όσο γερνάει. Καλορίζικη...
ΥΓ Προτείνω στη συνάντηση να την κλαδέψεις λίγο ν' αρχίσει να παίρνει σχήμα!
ΥΓ Προτείνω στη συνάντηση να την κλαδέψεις λίγο ν' αρχίσει να παίρνει σχήμα!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 90 times
- Been thanked: 141 times
- Επικοινωνία:
-
- Omono
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 16 times
Αν το έχω καταλάβει καλά το perpetual εσύ θα κρατάς την ελιά και θα δίνεις στον πάτερα σου το λάδι που θα βγάζεις;
Καλή συμφωνία και ωραίο δεντράκι. Καλορίζικο.
Καλή συμφωνία και ωραίο δεντράκι. Καλορίζικο.
"Trees are poems the earth writes upon the sky."
Kahlil Gibran
Kahlil Gibran
-
Topic author - Omono
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 46 times
Ελιά από σπίτι!
Είχα προγραμματίσει το πρώτο safari που θα κάνω να είναι για μία ελιά, δέντρο ευλογημένο και κατεξοχήν δέντρο στη Μεσσηνία από όπου κατάγομαι, αλλά είχα λησμονήσει ότι χρόνια τώρα με περίμενε υπομονετικά στη γλάστρα της μία ελίτσα που είχα πάρει και την είχα βάλει στο μπαλκόνι του πατρικού σπιτιού.
Αφού υποσχέθηκα στον πατέρα μου ότι κάποια στιγμή θα του την επιστρέψω, μια υπόσχεση σαν τα perpetual bonds που πρότεινε ο Βαρουφάκης, δηλαδή δίνεις το κεφάλαιο και παίρνεις τόκους αλλά τελικά δεν επιστρέφεται ποτέ το κεφάλαιο, μου έφερε την ελίτσα και σας την παρουσιάζω.
Εάν και με τρώει το χέρι μου να την πειράξω, δεν θα το κάνω ώστε να είναι η αφορμή για να έρθω στο επόμενο workshop.
Παρα ταύτα, σκέφτομαι το safari να το κάνω ώστε να έχω και μία δεύτερη ελίτσα που θα τη δουλεύω παράλληλα.
Αφού υποσχέθηκα στον πατέρα μου ότι κάποια στιγμή θα του την επιστρέψω, μια υπόσχεση σαν τα perpetual bonds που πρότεινε ο Βαρουφάκης, δηλαδή δίνεις το κεφάλαιο και παίρνεις τόκους αλλά τελικά δεν επιστρέφεται ποτέ το κεφάλαιο, μου έφερε την ελίτσα και σας την παρουσιάζω.
Εάν και με τρώει το χέρι μου να την πειράξω, δεν θα το κάνω ώστε να είναι η αφορμή για να έρθω στο επόμενο workshop.
Παρα ταύτα, σκέφτομαι το safari να το κάνω ώστε να έχω και μία δεύτερη ελίτσα που θα τη δουλεύω παράλληλα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.