Μηλιά 1
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 397 times
- Been thanked: 334 times
-
- Masterpiece
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Μηλιά 1
πολύ ενδιαφερουσα δουλεια θανο!!
αν και για να πω την αληθεια περιμενω να ανοίξεις το θεμα με ονομα μηλια 2 χαχα!
καλη προοδο ευχομαι!
αν και για να πω την αληθεια περιμενω να ανοίξεις το θεμα με ονομα μηλια 2 χαχα!
καλη προοδο ευχομαι!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
- Συντονιστής
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 156 times
- Επικοινωνία:
-
Topic author - Imperial
- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 219 times
Μηλιά 1
Πρόκειται για μια μηλιά που έχουμε στον κήπο και την αποκαλούμε χαμομηλιά χωρίς να ξέρουμε ακριβώς για πιο είδος πρόκειται. Μας την έχουνε φέρει πριν 35 περίπου χρόνια από ένα χωριό του Αγρινίου και διαμορφώνεται σε θάμνο. Κάνει πράσινα μήλα, όχι πολύ μεγάλα και πολλά. Συνήθως προσελκύουν και πολλά σκουλήκια, οπότε δεν τρώμε και πολλά.
Πέρυσι βρήκα ένα κλαδάκι το οποίο είχε πέσει κάτω και είχε βγάλει ρίζες. Είπα ευκαιρία να προσπαθήσω για raft style.
φυτεύτηκε λοιπόν μια χρονιά σε μια ζαρτνινιέρα και φέτος πριν πετάξει έγινε η μεταφύτευση. Είχε βγάλει πάρα πολλές ρίζες.
Τακτοποιήθηκαν λίγο, κουρεύτηκε και τοποθετήθηκε στο νέο του κασελάκι.
ε, χρειάστηκε λίγο ακόμα κούρεμα...
σήμερα, έχει πετάξει, έχει κορφολογηθεί μια φορά και καθαριστεί από νέα μάτια (διατηρήθηκαν εφτά βλασταράκια από τον κεντρικό κορμό) και αν αντέξω δεν θα το ξαναπειράξω... προστέθηκε πρίν 5 λεπτά 45 δευτερόλεπτα:
αυτό βέβαια που παρέλειψα να πω είναι ότι το μητρικό φυτό (35+ ετών) έχει ήδη βγει από τον κήπο και βρίσκεται σε καφασάκι. Θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο σε νέο θέμα. Νομίζω ότι έχει πολύ μέλλον, είναι όλα τα λεφτά, αλλά υπομονή .... (εγώ πρώτος!)
Πέρυσι βρήκα ένα κλαδάκι το οποίο είχε πέσει κάτω και είχε βγάλει ρίζες. Είπα ευκαιρία να προσπαθήσω για raft style.
φυτεύτηκε λοιπόν μια χρονιά σε μια ζαρτνινιέρα και φέτος πριν πετάξει έγινε η μεταφύτευση. Είχε βγάλει πάρα πολλές ρίζες.
Τακτοποιήθηκαν λίγο, κουρεύτηκε και τοποθετήθηκε στο νέο του κασελάκι.
ε, χρειάστηκε λίγο ακόμα κούρεμα...
σήμερα, έχει πετάξει, έχει κορφολογηθεί μια φορά και καθαριστεί από νέα μάτια (διατηρήθηκαν εφτά βλασταράκια από τον κεντρικό κορμό) και αν αντέξω δεν θα το ξαναπειράξω... προστέθηκε πρίν 5 λεπτά 45 δευτερόλεπτα:
αυτό βέβαια που παρέλειψα να πω είναι ότι το μητρικό φυτό (35+ ετών) έχει ήδη βγει από τον κήπο και βρίσκεται σε καφασάκι. Θα παρουσιαστεί τον επόμενο χρόνο σε νέο θέμα. Νομίζω ότι έχει πολύ μέλλον, είναι όλα τα λεφτά, αλλά υπομονή .... (εγώ πρώτος!)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.