Αγνωστο ειδος
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
-
Hfestion

Re: Αγνωστο ειδος
και μια κοντινη στα φυλλα του.[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/el//imag ... flower.gif[/img]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion

Αγνωστο ειδος
Συλλεκτικε τον Oκτωμβρη αναμεσα σε μπαζα και σπασμενα πλακακια πεζοδρομιου, ξεριζωθηκε Βαρβαρα για να περάσουν σωληνες φυσικού αερίου στον Υμηττό.
Eτυχε να περνασω απο κει καθως γυρνούσα ένα βράδυ απο την δουλεια μου και δεν μπόρεσα να αντισταθω...
Δεν είχε σχεδόν καθόλου ρίζες. Το φυτεψα την επόμενη μέρα το πρωι αφου πρώτα εκοψα περιττα κλαδιά και φυλλα.
Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να την βγάλει καθαρή. Η ελπιδα ομως πεθενει παντα τελευτεα.
Το άφησα σε ένα μέρος σχετικά σκιερο και να μην βρέχεται πολυ Απο την βροχη.
Πριν μια βδομάδα με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι έχει πετάξει ματια και νεα φυλλα.
Το φυτο ανταποκρίθηκε!!!!
Ξέρει κάποιος το ειναι;
Eτυχε να περνασω απο κει καθως γυρνούσα ένα βράδυ απο την δουλεια μου και δεν μπόρεσα να αντισταθω...
Δεν είχε σχεδόν καθόλου ρίζες. Το φυτεψα την επόμενη μέρα το πρωι αφου πρώτα εκοψα περιττα κλαδιά και φυλλα.
Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να την βγάλει καθαρή. Η ελπιδα ομως πεθενει παντα τελευτεα.
Το άφησα σε ένα μέρος σχετικά σκιερο και να μην βρέχεται πολυ Απο την βροχη.
Πριν μια βδομάδα με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι έχει πετάξει ματια και νεα φυλλα.
Το φυτο ανταποκρίθηκε!!!!
Ξέρει κάποιος το ειναι;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.