Carpinus No 2 ....

Εδώ παρουσιάζονται δέντρα που έχουν συλλεχθεί από την φύση.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Paulos
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Carpinus No 2 ....

Δημοσίευση από Paulos »

Πάρα πολύ όμορφο! Σίγουρα περιμένω 1 χρόνο να δώ πως θα έχει γίνει!
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 110 times
Been thanked: 172 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Το δεντρο σιγουρα εχει 'πιασει'! Πάρα πολυ ωραίο δέντρο απιστευτο φυλλαρακι!!! Τέλειο σχήμα!
ΜΠΡΑΒΟ!!! :)

Αυτο οταν μπεις σε ποτ θα γίνει εκθεσιακο! :)
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Νασαι καλα Νικολα...

Το εχω ξανακουσει αυτο που αναφερεις(ακους εσυ/?)....Ειναι ενα μεγαλο θεμα και θα χρειαστει να αναλυσουμε εκτενεστερα ισως σε ενα αλλο αρθρο ειδικα για αυτον τον σκοπο.

Παντως αν υποθετω σωστα την αγριελια την εβγαλες αρχες ανοιξης,σωστα?(ειναι τεραστιας σημασιας το ερωτημα)
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Άβαταρ μέλους

Nikolas6997
Imperial
Imperial
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Γιώργο, απ ότι βλέπω έχει ύψος περίπου 30 εκ.. Άφησε το μέχρι το φθινόπωρο να μεγαλώσουν τα κλαδιά και να φουντώσει και άλλο και τα ξαναλέμε, μην βιάζεσαι και ειδικά εσύ .. Διότι καμιά φορά δείχνουν ότι στεριώσανε αλλά αυτό δεν λέει και ότι δυνάμωσαν στο υπέδαφος οι ρίζες του, μπορεί ακόμη να τρέφετε από τον κορμό. Το είχα πάθει με μια αγριλιά Yamadori ωραίο πράμα ήταν και ξεγελάστηκα από τα κλαδιά που πέταξε, τελικά τζίφος από ρίζες.. Τέλος πάντων αδελφέ μου, πρώτο πράμα και πανέμορφο θα γίνει.. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... IM/105.gif[/img]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

Topic author
pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Carpinus No 2 ....

Δημοσίευση από pinusmugo »

Kαλη σας μερα σε ολους σας...

Παρομοια ιστορια η σημερινη με την διηγηση του carpinus no 1,ιδια τοποθεσια αλλα και ιδια εποχη μετακομισης.Το δεντρο μεταφερθηκε τον Νοεμβριο στον χωρο μου και απο τοτε δειχνει να τα πηγαινει περιφημα χωρις ιδιαιτερα προβληματα στην επιβιωση του.Η φροντιδα του ηταν δεδομενη απο την αρχη εκ μερους μου και οι προσπαθειες επεφεραν καρπους οπου θα ξεχωρισετε και εσεις με τις παρακατω φωτογραφιες.Ειναι αρκετα ηλικωμενο δεντρο με εμφανη ενα σπασιμο του για αδιευκρινιστους λογους πραγμα που το αναγκασε να παραμεινει μικρο και ετσι και καταλληλο δια(γεια σου Νικολα) μπονσαι.

Σχεδον 8 μηνες υπομονης και αγωνιας και μολις εχτες η σημερινη κατασταση του αποτυπωμενη στον φακο ...

Αν υπαρχει καποια εμπνευση απο μεριας σας ή καποιο σχεδιο για την διαμορφωση του θα ηθελα να το μοιραστειτε μαζι μου καθως ο χρονος που θα γινει κατι τετοιο ειναι μακρυς και θα ηθελα καθε πιθανη ιδεα...

1 και 2 φωτογραφιες του δεντρου τον Νοεμβριο 2012 μολις τοποθετηθηκε στο νεο του σπιτικο και φυσικα ιχνος φυλλου...

Οι υπολοιπες ειναι οι πιο προσφατες για την κατασταση του τον Ιουνιο 2013...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Απάντηση