η φτελιτσα μου
-
iohokahey
Topic author - Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: η φτελιτσα μου
΄Nikolas6997 έγραψε:Πάντα να έχεις γνώμονα την υπομονή, το κάθε τι έχει τον καιρό του.. Τα φυτά καταλαβαίνουν αν προσπαθείς δια το καλό τους η το κακό τους.. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε ένα τσιγάρο να ανάψεις κοντά τους και από την φλόγα του αναπτήρα η του σπίρτου τρομάζουν και μόνο στην παρουσία σου μετά.. Αντιλαμβάνονται τα κακά στοιχεία της φύσεως, όπως την φωτιά, έστω και αν εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε..Ωραίο κορμό έχει η φτελιά σου, και προσπάθησε να έχεις καλό υλικό που να αποστραγγίζεται καλά.. Θα φουντώσει και θα θεριέψει, μην την φοβάσαι σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη..
χαιρομαι!μακαρι..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
Nikolas6997
- Imperial

- Been thanked: 0
Πάντα να έχεις γνώμονα την υπομονή, το κάθε τι έχει τον καιρό του.. Τα φυτά καταλαβαίνουν αν προσπαθείς δια το καλό τους η το κακό τους.. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε ένα τσιγάρο να ανάψεις κοντά τους και από την φλόγα του αναπτήρα η του σπίρτου τρομάζουν και μόνο στην παρουσία σου μετά.. Αντιλαμβάνονται τα κακά στοιχεία της φύσεως, όπως την φωτιά, έστω και αν εμείς δεν το αντιλαμβανόμαστε..Ωραίο κορμό έχει η φτελιά σου, και προσπάθησε να έχεις καλό υλικό που να αποστραγγίζεται καλά.. Θα φουντώσει και θα θεριέψει, μην την φοβάσαι σου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη..
Nikolas6997
Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
-
iohokahey

ευχαριστω,ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας σχολια!
δεν την ξαναπαταω,απο δω κ στο εξης ολα στον χρονο τους..
δεν την ξαναπαταω,απο δω κ στο εξης ολα στον χρονο τους..
Γιώργος
Γιώργος
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Συμπαθέστατη η φτελιά σου και ανένηψε απ' ό,τι φαίνεται.. προσεκτική δουλειά στο εξής - κι όχι νωρίτερα απ' το φθινόπωρο, να πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες.
υγ ιδιαίτερο πολύ το pot.
υγ ιδιαίτερο πολύ το pot.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
iohokahey

1.οχι δεν ειναι απο τα πρακτικερ,ετσι ηταν οταν το αγορασα..
2.μου δωσε να καταλαβω οτι μου συγχωρεσε τα λαθη μου κ οτι με αγαπη κ φροντιδα θα προσπαθησει να ανακαμψει..κ μαλλον τα καταφερνει..!
2.μου δωσε να καταλαβω οτι μου συγχωρεσε τα λαθη μου κ οτι με αγαπη κ φροντιδα θα προσπαθησει να ανακαμψει..κ μαλλον τα καταφερνει..!
Γιώργος
Γιώργος
-
Alexandra Rizopoulou
- Shohin

- Been thanked: 0
πολύ όμορφο το δέντρο σου! Πως σου απάντησε ;
[img]http://www.verticalmeasures.com/wordpre ... nswer2.jpg[/img]
[img]http://www.verticalmeasures.com/wordpre ... nswer2.jpg[/img]
-
iohokahey

η φτελιτσα μου
καλημερα σας..
ηρθε η ωρα λοιπον,μετα απο τα θετικα σχολια που αποκομισα για τον φικο μου,να γνωριστειτε κ με την φτελιτσα μου..
μετα απο επισης πολλα λαθη,οπως μεταφυτευση κ κοψιμο ριζας σε λαθος εποχη,κλαδεμα κ καμποσα αλλα λαθη,εχασε τα φυλλαρακια της κ ελεγα θα περιμενω μεχρι την ανοιξη να δω πως θα αντιδρασει αν κ μεσα μου πιστευα οτι το χασα το δεντρακι μου..μετα ομως απο ακομα μια αναπαντεχη εκπληξη της φυσης,εχει 2-3 μερες τωρα,που χει γεμισει σπυρακια ετοιμα να σκασουν..μετα απο συζητησεις μαζι της μου ειπε οτι ειναι καλα κ προσπαθει να ανορθωθει κ να μην πειραξω καθολου μεχρι την ανοιξη..
ιδου λοιπον..
παρακαλω τα σχολια σας,τις παρατηρησεις κ τις ιδεες σας..
ηρθε η ωρα λοιπον,μετα απο τα θετικα σχολια που αποκομισα για τον φικο μου,να γνωριστειτε κ με την φτελιτσα μου..
μετα απο επισης πολλα λαθη,οπως μεταφυτευση κ κοψιμο ριζας σε λαθος εποχη,κλαδεμα κ καμποσα αλλα λαθη,εχασε τα φυλλαρακια της κ ελεγα θα περιμενω μεχρι την ανοιξη να δω πως θα αντιδρασει αν κ μεσα μου πιστευα οτι το χασα το δεντρακι μου..μετα ομως απο ακομα μια αναπαντεχη εκπληξη της φυσης,εχει 2-3 μερες τωρα,που χει γεμισει σπυρακια ετοιμα να σκασουν..μετα απο συζητησεις μαζι της μου ειπε οτι ειναι καλα κ προσπαθει να ανορθωθει κ να μην πειραξω καθολου μεχρι την ανοιξη..
ιδου λοιπον..
παρακαλω τα σχολια σας,τις παρατηρησεις κ τις ιδεες σας..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Γιώργος
Γιώργος