αφου το ζητησε ο pinumugo μπορω να αρνηθω; 3 φυτα!

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Has thanked: 0
Been thanked: 291 times

Re: αφου το ζητησε ο pinumugo μπορω να αρνηθω; 3 φυτα!

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Δέν βλέπω τις φωτογραφίες παρουσίασης των φυτών. Κάτι θα έγινε
και χάθηκαν. Ευτυχώς είκα ΄΄κατεβάσει΄΄ αυτή τήν φωτό για επεξεργασία και
τώρα τήν παρουσιάζω. Πιστεύω ότι με λίγη προσπάθεια μπορεί να γίνει έτσι.
Αυτό βέβαια μπορεί να μας το πεί ο Κωνσταντίνος.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Πάρης
Shohin
Shohin
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Πάρης »

Φοβερό το σχέδιο του Γιάννη!!!
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Αυτή είναι η διαφορά μας.
Εκεί που εσύ νόμιζες ότι κάτι έφτιαξες, τότε έρχομαι εγώ και σου ανατρέπω τα σχέδια.

Πόσο κακός είμαι τελικά !!!!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img]

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

Δημοσίευση από konstantinos132 »

Jean-Zac έγραψε:Όλα όμορφα και ωραία. !!!
Είσαι όμως έτοιμος για κάτι ριζοσπαστικό ????
Καταραμένο virtual τι φωτιές ανάβεις !!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img]

.
ουαου!!!!!φοβερο!!!!ουτε καν περασε απο το μυαλο μου αυτο το στυλ!!!!με μια απλα διαφορετικη τοποθετηση...

marios
Imperial
Imperial
Has thanked: 11 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από marios »

Φοβερός ο Γιάννης!

[img]http://www.sherv.net/cm/emoticons/hand- ... oticon.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P

Όλα όμορφα και ωραία. !!!
Είσαι όμως έτοιμος για κάτι ριζοσπαστικό ????
Καταραμένο virtual τι φωτιές ανάβεις !!! [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img] [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/24.gif[/img]

.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

Re: αφου το ζητησε ο pinumugo μπορω να αρνηθω?3 φυτα

οχι Χαρρη δεν ειναι απ'οτι βλεπω εδω..αυτο που γραφει ειναι fluid κοκκινο αν αυτο βοηθαει...παντως δεν διαβαζω πουθενα για βιολογικο...πρεπει να ειναι βιολογικο οπωσδηποτε?αν ναι θα ψαξω να βρω ενα βιολογικο...ευχαριστω Χαρρη
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

konstantinos132 έγραψε:βεβαια δεν τα ξαναπειραζω μεχρι την ανοιξη...θα προσπαθησω να βρω ενα καλο λιπασμα φθινοπωρινο να τα λιπαινω και του χρονου αν ειμαστε καλα βλεπουμε..ενα λιπασμα 4-8-10 ειναι οκ?N-P-K.αν ξερει καποιος ας μου πει....ευχαριστω..καλημερα
Είναι βιολογικο;
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

βεβαια δεν τα ξαναπειραζω μεχρι την ανοιξη...θα προσπαθησω να βρω ενα καλο λιπασμα φθινοπωρινο να τα λιπαινω και του χρονου αν ειμαστε καλα βλεπουμε..ενα λιπασμα 4-8-10 ειναι οκ?N-P-K.αν ξερει καποιος ας μου πει....ευχαριστω..καλημερα

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

Vasilhs έγραψε:Θα μου άρεσε να τα παρουσίαζες ένα ένα τα φυτά σου! Η ελια και η ροδιά μου αρέσουν πολύ αλλα και ο φίκος.... :)

θα προσπαθησω να βρω τις παλιες φωτος απο το καθενα αλλα καμματακι δυσκολο...μπορει να τις εχω διαγραψει...ομως οταν λες ελια σε ποιο αναφερεσαι?την ελια μου δεν την εχω ανεβασει ακομη...εκτος τουσ φικους που φαινονται το ενα που προσπαθω να πλεξω τον κορμο του ειναι ρογδια απο μια παραφυαδα που εβγαλα απο την ρογδια μας στο περβολακι που εχουμε και το αλλο ειναι ενα malsai για καρμονα μου το πουλησαν και καρμονα το λεω...αν κανω καποιο λαθος δορθωσε με σε παρακαλω...ποιο περασες για ελια?θα [ροσπαθησω να ξεθαψω παλιες φωτος απο του φικους μπας και το κανω ετσι οπως λες...ενα ενα πως ηταν και πως εγινε αν και εχουν περασει μεγαλη ταλαιπωρια οι φικοι...ευχαριστω γα την απαντηση Βασιλη..

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

μερσι μποκου!!!!!οφου να τα και τα γαλλικα,,,,...lol.....σας ευχαριστω...μια ερωτηση αυτο που αποκαλω καρμονα...καρμονα δεν ειναι?γιατι εχω δει αλλες και εχουν διαφορετικα φυλλα οπως σε ενα προσφατο θεμα που ανοιξαν ειδα μια καρμονα και μου φαινονταν σαν φικος...πιο πανω μου εγραψαν για ελια...οτι δεν ειναι ελια αυτο ειναι σιγουρο γιατι βγαζει αυτο το μικρο πρασινο-λεπτο-μακρυ κλωναρακι με το ανθος το ασπρο στο τελος...ισωςς ειναι καποιο αλλο ειδος καρμονα...δεν ξερω..εικασιες κανω τωρα εγω...
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Μπραβο Κωνσταντινε,πολυ ομορφα.

Το πρωτο μου αρεσε παρα πολυ και σαν εικονα και επισης σαν διαμορφωση,τωρα εαν ειναι λεπτος ο κορμος ε δεν χαθηκε και ο κοσμος,το θεμα ειναι να αρεσει σε εσενα αλλα το συγκεκριμενο δεντρακι μου αρεσε και μενα.

Συνεχισε τις διαμορφωσεις(οσο μπορεις να ασχοληθεις βασικα)και ειμαι σιγουρος οτι θα τα πας πολυ καλα σε συντομο χρονικο διαστημα και θα δουμε πολυ ομορφα και δημιουργικα πραγματα απο σενα,δεν το λεω απλα για να το πω,το πιστευω!
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Άβαταρ μέλους

Vasilhs
Imperial
Imperial
Been thanked: 5 times

Δημοσίευση από Vasilhs »

Θα μου άρεσε να τα παρουσίαζες ένα ένα τα φυτά σου! Η ελια και η ροδιά μου αρέσουν πολύ αλλα και ο φίκος.... :)

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

και κατι ξεκαρφωτο σχετικα με ζωντανα δεντρα αλλα οχι και για τα μπονσαι και γενικα γα πολλα πραγματα ...το πιστευω θεωρω τον εαυτο μου στο θεμα χομπι-μπονσαι ετσι και γιαυτο τα αναρτησω...ελπιζω να μην προσβαλλω κανεναν καθε αλλο ελπιζω να το διαβασουν καο να συμφωνησουν μαζι τους οσοι θελουν...

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

προπαντων η ροδια χρειαζεται το ποτακι της γιατι δεν ειναι νανα και τα φυλλα γινονται πολυ μεγαλα...στο ποτ διατηρουνται σε ενα επιπεδο ...θα αργησει να γινει αλλα τι να κανουμε ...υπομονη!!!καποιες που εχω σε γλαστρες εχουν παρει τοσο πολυ που δεν εχω ιδεα πως να τις φτιαξω..παλι παραφυαδες

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

ξεχασα να περασω την ροδια.....

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

οι φικοι εχουν υποστει στο παρελθον τρομερη "βια"μεχρι και γυμνα απο φυλλα εμειναν και ευτυχως τα ξαναφερα πισω στη ζωη...ισως σαν φωτο με μπονσαι να μην λενε πολλα αλλα για εμενα που παλεψα 2 φορες να τα επαναφερω λενε αρκετα...ελπιζω να μην τριτωσει το κακο!!!!

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

αν θελετε να αλλαξετε τον τιτλο θεματους.δεκτο!!!!

Topic author
konstantinos132
Shohin
Shohin

αφου το ζητησε ο pinumugo μπορω να αρνηθω; 3 φυτα!

εδω εχω 3 ΦΥΤΑ σε μπονσαι ποτ(για να ειμαι πιο κατατοπιστικος)μια παραφυαδα που εχει παρει αρκετα ο κορμος της αν σκεφτητε οτι ηταν μια παραφυαδα που ειχε αρχισει να ξυλοποιειται..για ροδια μιλαμε παντα.ξεχασα να το αναφερω...οχι νανα!!!!μετα 2 φικοι δεν ξερω benjamin πρεπει να ειναι.(τους αλλους με τα μυτερα φυλλα μια αλλη στιγμη)και μια καρμονα την οποια προσπαθησα να την ψηλωσω λιγο γιατι ηταν και ειναι malsai,οποτε θα προσπαθησω να την αλλαξω.την ψηλωσα λιγο...την τσακσα στο κλαδεμα και την εχω παρατησει να παιρνει στο ποτακι γιατι δεν θελλω μεγαλα φυλλα...αυτα φιλε pinus αφου το ζητησες τοσο ευγενικα δεν μπορουσα να αρνηθω...σιγα σιγα θα δειξω και τα υπολοιπα...ευχαριστω πολυ!!!!
Απάντηση