Φτελιά η ...εφτάψυχη!!!
-
nikolas2014
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Φτελιά η ...εφτάψυχη!!!
Καλημέρα!!!!Αυτό που λες θα κάνω!Θα είναι κούκλα έτσι!!!!!karesansui έγραψε:Καλησπέρα!
Η φτελίτσα σου ( Ο ...Λάζαρος ουσιαστικά, μιας και την ανέστησες) είναι πανέμορφη και με προοπτικές και δίκι έχεις να περιμένεις πολλές χαρές απο αυτήν!
Πρόταση:
Όταν αναλάβει πλήρως δοκίμασε με κυρία όψη αυτήν της τελευταίας φωτογραφίας να την κλαδέψεις όπως στο σχήμα που παραθέτω πιό κάτω:
[ Εικόνα ]
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλησπέρα!
Η φτελίτσα σου ( Ο ...Λάζαρος ουσιαστικά, μιας και την ανέστησες) είναι πανέμορφη και με προοπτικές και δίκι έχεις να περιμένεις πολλές χαρές απο αυτήν!
Πρόταση:
Όταν αναλάβει πλήρως δοκίμασε με κυρία όψη αυτήν της τελευταίας φωτογραφίας να την κλαδέψεις όπως στο σχήμα που παραθέτω πιό κάτω:
[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/822/kp6x.jpg[/img]
Πρόταση:
[img]http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/822/kp6x.jpg[/img]
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
nikolas2014
Topic author - Σπορόφυτο

Να και πιο καθαρές φωτογραφίες της "κοπελάρας" μου!Δεν περίμενα να τα καταφέρει,ούτε να την φτιάξω έτσι για να πω την αλήθεια!Έχει ακόμα κάποια κλαδάκια που πρέπει να φύγουν αλλά την άφησα να ησυχάσει λίγο!Έφαγε και τη βροχή της χθες-προχθές..για λίγη ώρα,τώρα λογικά κοιμάται!Το χώμα είναι άσχημο αλλά το καταφέρνει ακόμα!Περιμένω πολλά από αυτό το δεντράκι..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Πραγματικά πολύ όμορφη φτελίτσα! Πέρα απ' την τιμή που είναι ... χάρισμα έχεις και την ικανοποίηση ότι έσωσες ένα δεντράκι.
Το χώμα της σε τι κατάσταση είναι; δε βοηθά η φωτογραφία, αλλά νομίζω πως θα της έκανε καλό μια μεταφύτευση, αν και τώρα που συρμάτωσες δυσκολεύεις λίγο την κατάσταση...
Το χώμα της σε τι κατάσταση είναι; δε βοηθά η φωτογραφία, αλλά νομίζω πως θα της έκανε καλό μια μεταφύτευση, αν και τώρα που συρμάτωσες δυσκολεύεις λίγο την κατάσταση...
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Captain Phillips
- Mame

-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
nikolas2014 έγραψε: Το άφησε 5 ευρώ και ούτε κάν έδωσε σημασία,λίγο αν τον ήξερα θα μου το έκανε και δώρο!Δεν πειράζει...να μάθει να σέβεται!!!!
το πιο πιθανο ειναι να το πετουσε σε καμια εβδομαδα,αν εριχνε την ματια του σ'αυτο!!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
Γιώργος
-
nikolas2014
Topic author - Σπορόφυτο

Παιδιά ευχαριστώ πολύ πολυ!Ειναι πολύ ωραίο να ακούς ωραία πράγματα για το δεντράκι που στην ουσία πάλεψες και ζει!Θα διαβάσω αρκετά!Να στε καλά!Θα ανεβάσω και τα άλλα τα βλαστάρια μου κάποια στιγμή! Το άφησε 5 ευρώ και ούτε κάν έδωσε σημασία,λίγο αν τον ήξερα θα μου το έκανε και δώρο!Δεν πειράζει...να μάθει να σέβεται!!!!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
+1 !Sim62 έγραψε:Στην βιβλιοθήκη/φροντίδα των Bonsai/κλάδεμα φτελιάς περιγράφονται κάποια βήματα για την περιποίησή της από δώ και πέρα.
πολυ ομορφη φτελιτσα,χαιρομαι που την ανεστησες!
τωρα προσοχη!!
να το λιπαινεις 1 φορα στις 10-15 μερες με ενα υγρο ισοροπημενο λιπασμα..
οσο για το 5ευρο,τι να πω,η καλυτερη τιμη που θα μπορουσες να το παρεις!!
το επομενο σταδιο λεγεται δωρο!![img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/obscene/drinkingcheers.gif[/img]
..When The Night Is Overcome
Γιώργος
Γιώργος
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
-
nikolas2014
Topic author - Σπορόφυτο

Φτελιά η ...εφτάψυχη!!!
Καλησπέρα σας!!!Αυτή εδώ η φτελιά ήταν σε ένα ράφι καταστήματος..με τιμή πάνω 20 ευρώ,σχεδόν ξερή,φύλλα κίτρινα που με ένα "φου" έπεσαν όλα κάτω!Κλαδιά μπλεγμένα και πολλά που είχαν μπλεχτεί τόσο που είχαν κάνει μια μπάλα!Την είχαν ξεχάσει λογικά εκεί,έκανα το παζάρι μου και την πήρα 5 ευρώ..έλεγα θα μου μείνει το γλαστράκι..
Την άφησα μόνη της λοιπόν ελεύθερη από τον Νοέμβριο μέχρι χθές!Της βρήκα καλό μέρος με φώς και την πότιζα συχνά μέχρι που έδωσε σημεία ζωής!Την έβαλα χθές κάτω!Της ξέμπλεξα τα κλαδιά,σούταρα αρκετά και την έκανα έτσι!Της άνοιξα και της κατέβασα τα κλαδιά!Δεν έχω αλλάξει χώμα (θέλει αλλαγή), ούτε ξέρω από λύπανση αρκετά!Θα ήθελα αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε τι βηματα να κάνω ώστε να πάρω και εγώ στροφές με αυτά!Επίσης τα κλαδιά πόσο καιρό πρέπει να τα έχω έτσι ώστε να μείνουν πλέον εκεί; Ευχαριστω....
Την άφησα μόνη της λοιπόν ελεύθερη από τον Νοέμβριο μέχρι χθές!Της βρήκα καλό μέρος με φώς και την πότιζα συχνά μέχρι που έδωσε σημεία ζωής!Την έβαλα χθές κάτω!Της ξέμπλεξα τα κλαδιά,σούταρα αρκετά και την έκανα έτσι!Της άνοιξα και της κατέβασα τα κλαδιά!Δεν έχω αλλάξει χώμα (θέλει αλλαγή), ούτε ξέρω από λύπανση αρκετά!Θα ήθελα αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε τι βηματα να κάνω ώστε να πάρω και εγώ στροφές με αυτά!Επίσης τα κλαδιά πόσο καιρό πρέπει να τα έχω έτσι ώστε να μείνουν πλέον εκεί; Ευχαριστω....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.