σχίνος ? απο καταβολάδα
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: σχίνος ? απο καταβολάδα
καλησπέρα το κλάδεψα ήδη απλά δεν ανέβασα update, το φοβήθηκα γι'αυτό αλλιώς δεν θα το πείραζα καθόλου και θα πήγαινα για cascade. τώρα δεν ξέρω τι θα το κάνω... θα ανεβάσω φωτο σύντομαHfestion έγραψε:Έχεις μάτι και το ξέρεις, διάλεξες όμως λάθος εποχή. Εγώ θα το κλαδευα αυστηρά. Σου εύχομαι να τα πάει καλά
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Αύγ 2014, 13:38 --
Ναι για καταράχτη το προόριζα.. τωρα πια μετά το κούρεμα δεν ξέρω. να φουντώσει μια και θα μας δειξει τι δρόμο να του χαράξουμε . σέυχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις χρήσιμες συμβουλές. Εννοείται πως δεν του πείραξα καθόλου τις ρίζεςkaresansui έγραψε:Πολύ ωραίος ο σχοίνος σου! Αν αντιλήφθηκα απο την φωτογραφία τον προορίζεις για καταρράκτη; Θα ήταν μια καλή σκέψη!Hfestion έγραψε:Έχεις μάτι και το ξέρεις, διάλεξες όμως λάθος εποχή. Εγώ θα το κλαδευα αυστηρά. Σου εύχομαι να τα πάει καλά
Αναφορικά με το πότισμα, σαφώς και το χώμα δεν πρέπει να ξεραθεί αλλά να παραμένει πάντα υγρό, πάντως όχι υπερβολικά υγρό.
Αν χρησιμοποίησες υπόστρωμα με καλή αποστράγγιση δεν θα έχεις φυσικά κανένα πρόβλημα υπερβολικής υγρασίας!
Καλή συνέχεια σε μια άλλη επιτυχημένη σου καταβολάδα!
@ Δώρη, τα μεσογειακά δέντρα πάνε μια χαρά έστω και τώρα αν τα μεταφυτεύσεις, χωρίς φυσικά να πειράξεις ριζικό σύστημα που έτσι κι αλλοιώς σε μια καταβολάδα δεν το κάνεις για να μην καταστραφούν τα ριζίδια που ανέπτυξε το θυγατρικό φυτό!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Αύγ 2014, 13:39 --
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
alexcorfu έγραψε:Ωραίος σχίνος! Μπράβο!! Θα τα πάει καλά και όπως είπε και ο Karesansui, προσοχή στην υπερβολική υγρασία!
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Αύγ 2014, 13:42 --
θα τα καταφέρει, ήδη απολαμβάνει το καινούριο του περιβάλλον κάτω απο την μουριά και δεν έχει δείξει να δυσανασχετεί. την καταβολάδα την έκανα 3 μήνες πριν (περίπου). ναι έχει ωραίο άρωμα [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]RiaDr έγραψε:Πολύ καλή επιλογή υλικού, μακάρι να τα καταφέρει. Πόσον καιρό έχεις που έκανες την καταβολάδα;
Πολύ γοητευτικά δέντρα οι σχίνοι, αυτό το άρωμά τους είναι το κάτι άλλο.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 11 Αύγ 2014, 13:42 --
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... oublue.gif[/img]
Petros έγραψε:Ωραίο μπράβο σου!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Πολύ καλή επιλογή υλικού, μακάρι να τα καταφέρει. Πόσον καιρό έχεις που έκανες την καταβολάδα;
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
alexcorfu
- Imperial

- Επικοινωνία:
Ωραίος σχίνος! Μπράβο!! Θα τα πάει καλά και όπως είπε και ο Karesansui, προσοχή στην υπερβολική υγρασία!
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Πολύ ωραίος ο σχοίνος σου! Αν αντιλήφθηκα απο την φωτογραφία τον προορίζεις για καταρράκτη; Θα ήταν μια καλή σκέψη!Hfestion έγραψε:Έχεις μάτι και το ξέρεις, διάλεξες όμως λάθος εποχή. Εγώ θα το κλαδευα αυστηρά. Σου εύχομαι να τα πάει καλά
Αναφορικά με το πότισμα, σαφώς και το χώμα δεν πρέπει να ξεραθεί αλλά να παραμένει πάντα υγρό, πάντως όχι υπερβολικά υγρό.
Αν χρησιμοποίησες υπόστρωμα με καλή αποστράγγιση δεν θα έχεις φυσικά κανένα πρόβλημα υπερβολικής υγρασίας!
Καλή συνέχεια σε μια άλλη επιτυχημένη σου καταβολάδα!
@ Δώρη, τα μεσογειακά δέντρα πάνε μια χαρά έστω και τώρα αν τα μεταφυτεύσεις, χωρίς φυσικά να πειράξεις ριζικό σύστημα που έτσι κι αλλοιώς σε μια καταβολάδα δεν το κάνεις για να μην καταστραφούν τα ριζίδια που ανέπτυξε το θυγατρικό φυτό!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Έχεις μάτι και το ξέρεις, διάλεξες όμως λάθος εποχή. Εγώ θα το κλαδευα αυστηρά. Σου εύχομαι να τα πάει καλά
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Οι σχίνοι είναι μυστηρια δέντρα... ναι μεν γερα σαν δεντρα αλλα εχουν ιδιοτροπίες. Να το ποτίζεις καλα τωρα το καλοκαιρι να μην ξεραθει το χώμα του...
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

ναι σχεδόν! θα σας ενημερώνωiohokahey έγραψε:δηλαδη σαν δωρο εξ'ουρανου σου ηρθε αυτο το δεντρακι..
[ Εικόνα ]και καλη επιτυχια μ'αυτο..!!
υγ.να μας ενημρωνεις για την εξελιξη του,ε?!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Been thanked: 1 time
δηλαδη σαν δωρο εξ'ουρανου σου ηρθε αυτο το δεντρακι..
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]και καλη επιτυχια μ'αυτο..!!
[img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/text/bravo.gif[/img]και καλη επιτυχια μ'αυτο..!!
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

τι δεν κατάλαβες 3&4η φωτο ειναι η καταβολάδα. ο κορμός του ήταν αρκετά μεγάλος γιατί είχε ριζώσει και μεγαλώσει στις ρίζες ενός γέρικου πέυκου που έπεσε και σήκωσε το έδαφος οπότε έβαλα την καταβολάδα εκεί ακριβώς
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 02 Αύγ 2014, 07:47 --
ένας κέδρος νομίζω με προοπτικές
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 02 Αύγ 2014, 07:47 --
ένας κέδρος νομίζω με προοπτικές
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Καλησπέρα, σχοίνος είναι αλλά δεν κατάλαβα που και πως έγινε η καταβολάδα.[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/shifty.gif[/img]vasilis sivvas έγραψε:καλησπέρα σε όλη την παρέα, μετα την μεγάλη αποχή μου λόγο μετακόμισης σας καλησπερίζω και ελπίζω να είστε όλοι καλα.
Έχω διάφορα δεντράκια να ανεβάσω και κάθε σας συμβουλή είναι καλοδεχούμενη
-
vasilis sivvas
Topic author - Imperial

σχίνος ? απο καταβολάδα
καλησπέρα σε όλη την παρέα, μετα την μεγάλη αποχή μου λόγο μετακόμισης σας καλησπερίζω και ελπίζω να είστε όλοι καλα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.