Ροδιά και Πουρνάρι
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 420 times
- Been thanked: 358 times
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Re: Ροδιά και Πουρνάρι
Θα ανεβάζεις ενα ενα τα δεντρα σου σε ξεχωριστο θεμα το καθε ενα γιατι δεν μπορουμε σε ενα θεμα να απαντάμε για 2 διαφορετικα δέντρα.
-
nadim
Topic author - Shohin

- Has thanked: 45 times
- Been thanked: 59 times
Ροδιά και Πουρνάρι
Πολύ καλημέρα σε όλους , και καλό μήνα.
Προσφάτως πήγα σε ένα φυτώριο για να προμηθευτώ τα επόμενα δένδρα μου προκειμένου να αυξήσω τη συλλογή.
Ήθελα ένα καρποφόρο και η καλύτερη επιλογή μου φάνηκε η Ροδιά.
Έτσι λοιπόν βρήκα την παρακάτω, λίγο ταλαιπωρημένη αλλά με μια ωραία ιδιομορφία και κίνηση στα κλαδιά, αλλά με προβληματίζει διότι δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο σχήμα.
Και εκεί που έψαχνα για δένδρα, πεφτω πάνω σε μια γλάστρα με ένα πουρνάρι, πολλών χρόνων το οποίο έχει ξεραθεί και ξαναπεταξει κλαδιά από χαμηλά στον κορμό. Αυτό που σκέφτηκα ήταν να κρατήσω να ξερά κλαδιά και να δώσω σχήμα με τα νέα κλαδιά περιλαμβάνοντας τα ξερά κλαδιά που είναι στο κέντρο. Είναι αρκετά χαοτικό ακόμα γιατί δεν το έχω καθαρίσει.
Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά 16 δευτερόλεπτα:
Ξεχάστηκα και δεν έβαλα τις φωτογραφίες από το πουρνάρι

Προσφάτως πήγα σε ένα φυτώριο για να προμηθευτώ τα επόμενα δένδρα μου προκειμένου να αυξήσω τη συλλογή.
Ήθελα ένα καρποφόρο και η καλύτερη επιλογή μου φάνηκε η Ροδιά.
Έτσι λοιπόν βρήκα την παρακάτω, λίγο ταλαιπωρημένη αλλά με μια ωραία ιδιομορφία και κίνηση στα κλαδιά, αλλά με προβληματίζει διότι δεν μπορώ να καταλήξω σε κάποιο σχήμα.
Και εκεί που έψαχνα για δένδρα, πεφτω πάνω σε μια γλάστρα με ένα πουρνάρι, πολλών χρόνων το οποίο έχει ξεραθεί και ξαναπεταξει κλαδιά από χαμηλά στον κορμό. Αυτό που σκέφτηκα ήταν να κρατήσω να ξερά κλαδιά και να δώσω σχήμα με τα νέα κλαδιά περιλαμβάνοντας τα ξερά κλαδιά που είναι στο κέντρο. Είναι αρκετά χαοτικό ακόμα γιατί δεν το έχω καθαρίσει.
Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά 16 δευτερόλεπτα:
Ξεχάστηκα και δεν έβαλα τις φωτογραφίες από το πουρνάρι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
A bonsai is a microcosm containing within it, unchanged in everything but size, the mystery of the universe.
- Colin Lewis
- Colin Lewis