η επιστροφή του ασώτου
-
perdikaki mariana
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: η επιστροφή του ασώτου
Γειά σου βρε Φίλιππε!!! Και βέβαια θα έρθω στην έκθεση!!!! Να ανακοινώσουν μέρα για το σεμινάριο περιμένω!! Απλά είχα την εντύπωση πως κάνετε συνάντηση κάθε βδομάδα!!! Λιζάκι!!!! Τι κάνεις?? Ξέρεις γιατί εξαφανίστηκα, τα γνωστά προβλήματα στο προηγούμενο forum. Έστειλα και εκεί αλλά δεν νομίζω να έχουν απαντήσει. ¨Ολα αυτά που μου λέγανε για το σπίτι μου που δεν κάνει με έκαναν να ξενερώσω αλλά τα bonsai μου είναι ακόμα μαζί μου φυσικά!!! Ήρθε η ώρα να φτάξω το tanuki μου που περιμένω από πέρυσι (αν είχα και λεφτά!)!!! Χάρη, σχεδόν τα ίδια νέα, αρραβωνιάστηκα, αυτό άλλαξε μονο!!
Λενάκι φέτος θα συναντηθούμε που θα πάει!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και χαίρομαι που σας ακούω!!! Περιμένω τα νέα σας!!!
υγ. Χάρη φωτό από τα bonsai που είχα θες?? Γιατί καινούργια δεν έχω αχα καλό ε!!

Λενάκι φέτος θα συναντηθούμε που θα πάει!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και χαίρομαι που σας ακούω!!! Περιμένω τα νέα σας!!!
υγ. Χάρη φωτό από τα bonsai που είχα θες?? Γιατί καινούργια δεν έχω αχα καλό ε!!
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]Re: η επιστροφή του ασώτου
Χαρουλη ξερεις κατι που δεν ξερω????????????Harris έγραψε:καλως ηρθες και εδω Μαριάννα. Αμα του τάξεις φαγητό του Λάζαρου δεν το ξεχνάει με τιποτα του εχει μείνει απο τότε που ήταν παιδί... (παροιμία εκείνη με το κουλούρι... ξερεις τωρα!!
Η παροιμία !!!
ΜΗΝ ΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΓΙΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ!

-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
καλως ηρθες και εδω Μαριάννα. Αμα του τάξεις φαγητό του Λάζαρου δεν το ξεχνάει με τιποτα του εχει μείνει απο τότε που ήταν παιδί... (παροιμία εκείνη με το κουλούρι... ξερεις τωρα!! 
Συνάντηση εαν θα μπορέσεις στην έκθεση ή και αργότερα απο κοντά σε συνάντηση.
Πες κανενα νέο! βγάλε καμια φωτογραφία!

Συνάντηση εαν θα μπορέσεις στην έκθεση ή και αργότερα απο κοντά σε συνάντηση.
Πες κανενα νέο! βγάλε καμια φωτογραφία!
βρε καλως τηνννν!!! επιτελους! νομιζα σου περασε με τα μπονσαι!! ετοιμαζουμε συναντηση στην εκθεση ...ετοιμασου..!!

«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
perdikaki mariana
Topic author - Shohin

Καληπέρα Γιώργο!!! χαίρομαι που σε γνωρίζω!!! Nellie ναι εγώ είμαι με το χρυσόψαρο στο avatar!!! Jean-zac θα χρειαστώ τη βοήθειά σου για την επόμενη διαμόρφωση του Juniperus!!! hombre το σουφλέ με τα μακαρόνια θα το φτιάξω αυτή τη φορά!!! Πες μου μόνο τι μέρες συναντιέστε και που?? Ελπίζω κοντά!!! 
[/url]
[/url]-
perdikaki mariana
Topic author - Shohin

-
perdikaki mariana
Topic author - Shohin

η επιστροφή του ασώτου
Καλορίζικο παιδιά το forum!!! Είπα και εγώ να μπω να δω πως πάτε γιατί σας πεθύμησα. Χάθηκα γενικότερα αλλά τα bonsai μου είναι μια χαρά ( εκτός από τη φτελίτσα μου που μας άφησε τελικά )
Ο juniperus που μου έφτιαξε ο jean jac είναι μια χαρά, δεν το περίμενα να επιβιώσει μιας και ταλαιπωρήθηκε καλοκαίρι για να γίνει δώρο γενεθλίων. Εσείς είστε καλά? Εγώ πολύ τρέξιμο και μια γενικότερη αφραγκία δεν με αφήνει να κάνω τις μεταφυτεύσεις που ήθελα!!
Μου λείψατε
φιλάκια

Ο juniperus που μου έφτιαξε ο jean jac είναι μια χαρά, δεν το περίμενα να επιβιώσει μιας και ταλαιπωρήθηκε καλοκαίρι για να γίνει δώρο γενεθλίων. Εσείς είστε καλά? Εγώ πολύ τρέξιμο και μια γενικότερη αφραγκία δεν με αφήνει να κάνω τις μεταφυτεύσεις που ήθελα!!
Μου λείψατε
φιλάκια
[/url]
[/url]