JUNIPERUS No 3 chinensis
-
perdikaki mariana
- Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: JUNIPERUS No 3 chinensis
Παιδιά αν είναι να φέρω και εγώ ένα τελάρο μπύρες!!!
Άντε τώρα που έφτιαξε ο καιρός, έχει ξαναλυσσάξει το μάτι μας για διαμορφώσεις!!!
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

- Been thanked: 291 times
Κάτι θα κάνουμε αρκεί να έχουμε κέφι και να βρούμε και κανένα δενδράκι και πέτρες ανάλογες.Οι σπόνσορες θα είναι ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, HEINEKEN, ALEXA.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
Μήπως να το κάνεις απο Σεπτέμβριο (οχι αναγκαστικά σε αυτό το δέντρο αλλα σε κάποιο αλλο) και να το τραβήξουμε σε βιντεο? Τι λες? (αυτο με την πετρα και βραχάκι) + beers/wineJean-Zac έγραψε:Και άλλο μέλλον ????. Είπαμε έχω κουραστεί.Καλά είναι και έτσι.Αλλαξα και γλάστρα !!.Φτάνει για φέτος.Η επόμενη σύνθεση σε πλάκα Καρύστου και βραχάκι με τρύπα να περάσουν οι ρίζες .Σε λίγα χρόνια (ελπίζω !!)Harris έγραψε:Πως το έχεις φανταστεί στο μέλλον Γιάννη;
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

Και άλλο μέλλον ????. Είπαμε έχω κουραστεί.Καλά είναι και έτσι.Αλλαξα και γλάστρα !!.Φτάνει για φέτος.Η επόμενη σύνθεση σε πλάκα Καρύστου και βραχάκι με τρύπα να περάσουν οι ρίζες .Σε λίγα χρόνια (ελπίζω !!)Harris έγραψε:Πως το έχεις φανταστεί στο μέλλον Γιάννη;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
πολυ ωραιο δεντρο και εχεις κανει πολυ καλη δουλεια!
ο κορμος του ομως παρουσιαζει αυτη την ευθεια που κατα την αποψη μου δε "χτυπαει"ωραια στο ματι, εμενα θα μου αρεσε να το διαμορφωνες καπως ετσι μελλοντικα...
[img]http://danbartonbonsaipots.files.wordpr ... arch-s.jpg[/img]
ο κορμος του ομως παρουσιαζει αυτη την ευθεια που κατα την αποψη μου δε "χτυπαει"ωραια στο ματι, εμενα θα μου αρεσε να το διαμορφωνες καπως ετσι μελλοντικα...
[img]http://danbartonbonsaipots.files.wordpr ... arch-s.jpg[/img]
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Jean-Zac
Topic author - V.I.P

JUNIPERUS No 3 chinensis
Αγοράστηκε πριν χρόνια στην τιμή των 2,5 euro . Ήταν στη γνωστή θέση των ‘’άχρηστων’’ δηλαδή των μη εμπορεύσιμων και είχε ύψος περίπου 50 cm από το χώμα. Άρχισα λοιπόν τις επεμβάσεις μειώνοντας το ύψος και δημιούργησα jin και shari .Παρά τις καταπονήσεις το μικρό μου άντεξε. Πέρυσι μετά από ένα σχετικό καλλωπισμό έλαβε μέρος σε ένα διαγωνισμό (περισσότερο σαν συμμετοχή μια και θα μπορούσα να βάλω κάποιο άλλο) με το σκεπτικό την πορεία της μορφής του με το πέρασμα του χρόνου .Πριν 2 εβδομάδες και λόγω μποφόρ (τελευταία ο καιρός μου τα χαλάει) αποφάσισα να περιποιηθώ και δώσω μια νέα μορφή στον junipero. Έβγαλα τον παλαιό φλοιό και επί τη ευκαιρία έκανα και ένα ρετουσάρισμα στα jin και το shari και πέρασα και τον ζωντανό κορμό με αντιηλιακό (copertone για τέλειο μαύρισμα χα,χα) .Χρησιμοποίησα ξυλογλυπτικά εργαλεία και γυαλόχαρτο.(όποιος θέλει μπορεί να χρησιμοποιήσει και dremel). Το φύλλωμα του το έφερα στην δεξιά πλευρά σε διάφορα επίπεδα αλλά το μεγάλο κλαδί jin στην βάση του κορμού χάλαγε την εικόνα και έτσι αποφάσισα να το μειώσω στο ελάχιστο. Έμενε μία μεταφύτευση σε νέα γλάστρα (ποτ δεν έχω) και μία τελευταία νέα θέση του κορμού. Η παρουσία του και οι φωτό που συνοδεύουν, σκοπό έχουν να δείτε τις διαδοχικές μεταβολές της μορφής του έως την σημερινή και την προσπάθεια να βρούμε την εικόνα που είναι κρυμμένη μέσα στο φυτό όταν το αγοράζουμε Το ύψος του σήμερα (από το χώμα) είναι μαζί με το jin 35 cm,το ύψος του φυλλώματος 25 cm και η διάμετρος του κορμού περίπου 3,5 cm.