Γιουνιπερος απο συναντηση 18/3/12
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Re: Γιουνιπερος απο συναντηση 18/3/12
Έχει δίκιο ο Μιχάλης. Η κοκομετρία του υποστρώματος είναι ...λίγο δυσανάλογη (μεγάλοι σβώλοι απο ψημένη άργιλο/τύρφη) οπότε σίγουρα πρέπει να προσέχεις το πότισμά του μιας και οι γιουνίπεροι αρέσκονται σε λίγο ξηρό περιβάλλον στο ριζικό τους σύστημα.mix.dny έγραψε: Aπ οτι διακρινω.ο αργυλος ειναι σε μεγαλους κοκους.Δεν ξερω κατα ποσο θα κρατα υγρασια.
Να τον ποτίζεις αραιά τώρα την άνοιξη, κάθε 3-4 ημέρες -ανάλογα και την θέση που τον έχεις τοποθετήσει, ηλιόλουστη είτε μερική σκιά- και συχνότερα το καλοκαίρι. Να αφρατεύεις/σκαλίζεις το επιφανειακό χώμα του δοχείου στα 1-2 εκ. για να αερίζονται καλά οι ρίζες και δεν θα έχεις πρόβλημα!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
mix.dny
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Aπ οτι διακρινω.ο αργυλος ειναι σε μεγαλους κοκους.Δεν ξερω κατα ποσο θα κρατα υγρασια.Hfestion έγραψε:Έβαλα χώμα με ψημενο αργηλο μισο μισο. Θα δούμε....mix.dny έγραψε:Νομιζω εχεις βαλει πολυ τυρφη!Αν ναι προσεχε τα ποτισματα σου.
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Hfestion
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Έβαλα χώμα με ψημενο αργηλο μισο μισο. Θα δούμε....mix.dny έγραψε:Νομιζω εχεις βαλει πολυ τυρφη!Αν ναι προσεχε τα ποτισματα σου.
-
mix.dny
- Imperial

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Νομιζω εχεις βαλει πολυ τυρφη!Αν ναι προσεχε τα ποτισματα σου.
Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
-
Hfestion

Ελπίζω να την βγάλει καθαρή διότι έχω μια παράδοση στο να μου ξεραινονται όλα όσα είχα αυτού του είδους.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion

Γιουνιπερος απο συναντηση 18/3/12
Αγοράστηκε στην τελευτεα συνάντηση. Την ξετρυπωσα μαζι με τον Αντρέα καθός ψάχναμε. Έκανε 6,5€ Οπότε την αγορασα χορις να το πολυσκέφτω. Έχει ένα φυσικό "S" το οποίο έχει πολλα να δώσει. Καθαριστικε απο τον φίλο Karesansui και μεταφυτευτικε πριν απο 2μερες περίπου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.