Νέο μέλος

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

kapouland
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Νέο μέλος

Δημοσίευση από kapouland »

Βλέπω πολύ όρεξη από εσένα Νίκο και μου αρέσει πολύ!!!! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σου!!!

Καλώς ήλθες στο φόρουμ μας![img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... mewave.gif[/img]
...Ανδρέας [HR]
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Καλώς ήρθες! Μας έχεις εξάψει την περιέργεια με τις περιγραφές σου - περιμένουμε φωτογραφίες!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... n_cool.gif[/img]
Φίλε μΟυ ήταν spam... Τα σβησαμε τα άκυρα μηνύματα!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 111 times
Been thanked: 176 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... /think.gif[/img]
Nikolas6997 έγραψε:Αυτές όλες οι διαφημίσεις είναι δια τα bonsai. Έλεος αν χρησιμοποιούμε την Ιστοσελίδα δια διαφημίσεις.. Διερωτούμε ....... [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... violin.gif[/img]
Συγνώμη αλλα δεν κατάλαβα τι εννοείς...
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Αυτές όλες οι διαφημίσεις είναι δια τα bonsai. Έλεος αν χρησιμοποιούμε την Ιστοσελίδα δια διαφημίσεις.. Διερωτούμε ....... [img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... violin.gif[/img]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Άβαταρ μέλους

M4r0k1nos
Imperial
Imperial
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από M4r0k1nos »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άβαταρ μέλους

mix.dny
Imperial
Imperial

Δημοσίευση από mix.dny »

Να θυμηθώ, να ξεχαστώ
να γίνω ερυθρελάτη
οι ρίζες μου στον ουρανό
τα φύλλα στο κρεβάτι
Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial

Jean- Zac μην φοβάσαι, ψάχνω ειδικά δια ταλαιπωρημένα απο την φύση, η κομμένα δενδρά τα οποία έχουν βγάλει ανάπτυξη κλαδιών η σε καμένες περιοχές απο πυρκαγιές.. Εδώ ειδικά βρίσκεις χρυσό, αλλά θέλει υπομονή και ψάξιμο στις καμένες πλαγιές.. Ευχαριστώ δια την συμβουλή σου και την συμμερίζομαι και δια όλους...
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους

Jean-Zac
V.I.P
V.I.P
Been thanked: 291 times

Δημοσίευση από Jean-Zac »

Καλώς ήλθες Νίκο.
Λίγη προσοχή όμως με τα φυτά από τήν φύση.
Μάς έχουν μείνει λίγα !!!

[img]http://www.bonsaiclub.gr/forum/images/s ... egreen.gif[/img]
Άβαταρ μέλους

Philip
Masterpiece
Masterpiece

Δημοσίευση από Philip »

Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial

Παρακαλώ να μου υποδείξετε πώς γίνετε εισαγωγή φωτογραφίας στο κείμενο... Πρόσπάθησα απο το εικονίδιο εισαγωγής εικόνας αλλά δεν μου βγάζει κανένα φάιλς αλλά http// μόνο.. Υπόψη οι φωτογραφίες μου είναι σε JPEG.. Δώστε μου περισσότερες πληροφορίες επί αυτού..
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial

Σας ευχαριστώ δια το καλοσώρισμα.. Αν η Κύπρος είναι όμορφη η Ελλάδα τι είναι!! Πανέμορφη στη φύση της και κάλως στις ομορφιές της.. τα νησιά της Ελλάδος είναι η αγάπη μου.. Ναί θα προσπαθήσω να σας παρουσιάσω ορισμένα σε φωτογραφίες, μην ανυσυχείται.. Όπως σας είπα είναι με 1,5 χρονών δουλειά και όπως γνωρίζετε δια να ονομαστεί ένα δένδρο bonsai χρειάζετε απο 5-10 χρόνια δουλειά...
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους

dragonail
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Been thanked: 37 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dragonail »

Nikolas6997 έγραψε:Γιά σε όλους.. Είμαι νέο μέλος και κατάγομαι απο την Λεμεσό.. Ασχολούμε μονάχος μου με το χόμπι του bonsai εδώ και τρία χρόνια. Τά πρώτα μου bonsai είναι απο Μπενζαμίνους που είχαμε σπίτι και δεν τα ήθελε η γυναίκα μου διότι μεγαλώσανε πολύ... Παρακολούθησα πρώτα στο Ιντερνετ αρκετά video με τα μπόνσαι και έμαθα αρκετά.. Έτσι τα πήρα και τα έκοψα σε κομμάτια μήκος 40-60 εκ.. Τώρα τα έχω διαμορφώσει κάπως και έχουν πάρει κάποιο σχήμα... Πειραματίστηκα επάνω τους με διασυρματώσεις και δεν μπορώ να πώ ότι απέτυχα.. Τό επόμενο στάδιο ήταν να πάρω απο την φύση κάτι και βρήκα μιά αγριοελιά περί τα 2μ ύψος.. Τήν έκοψα σχεδόν εντελώς και την έβγαλα.. Σε 1,5 χρόνο έχει βγάλει νέα κλαδιά και αυτό μου έδωσε θάρος δια να συνεχίσω το κυνήγι απο την φύση... Έχω βάλει κάπου 5 παλαιές ελιές που επισήμανα σε διάφορους τόπους... Έχω φυτεύσει και με σπόρους πεύκα τα οποία βλαστήσανε όλα τα σπόρια.. Τώρα έχουν ηλικία 1,5 χρονών.. Φύτευσα και άλλα σπόρια διάφορα που βρήκα στην φύση απο διάφορα δενδρά.. Αλλά η εξαγωγή καλών δενδρών με κυρτούς κορμούς είναι πιό ωραίοι και σχεδόν απ ότι βλέπω σε μια πενταετία έχεις ένα ζηλευτό bonsai..

Καλως ηρθες!!! Διαβαζω ομορφα λογια απο καποιον που πραγματικα αγαπαει και εχει επιτυχιες!

Εαν θες βαλε καμια φωτογραφια απο τα δεντρα σου!!! :)

Εχω ακουσει οτι στην Κυπρο ειναι πανεμορφα!!! Σιγουρα καποια στιγμη θα ερθω! :)
Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial

Νέο μέλος

Γιά σε όλους.. Είμαι νέο μέλος και κατάγομαι απο την Λεμεσό.. Ασχολούμε μονάχος μου με το χόμπι του bonsai εδώ και τρία χρόνια. Τά πρώτα μου bonsai είναι απο Μπενζαμίνους που είχαμε σπίτι και δεν τα ήθελε η γυναίκα μου διότι μεγαλώσανε πολύ... Παρακολούθησα πρώτα στο Ιντερνετ αρκετά video με τα μπόνσαι και έμαθα αρκετά.. Έτσι τα πήρα και τα έκοψα σε κομμάτια μήκος 40-60 εκ.. Τώρα τα έχω διαμορφώσει κάπως και έχουν πάρει κάποιο σχήμα... Πειραματίστηκα επάνω τους με διασυρματώσεις και δεν μπορώ να πώ ότι απέτυχα.. Τό επόμενο στάδιο ήταν να πάρω απο την φύση κάτι και βρήκα μιά αγριοελιά περί τα 2μ ύψος.. Τήν έκοψα σχεδόν εντελώς και την έβγαλα.. Σε 1,5 χρόνο έχει βγάλει νέα κλαδιά και αυτό μου έδωσε θάρος δια να συνεχίσω το κυνήγι απο την φύση... Έχω βάλει κάπου 5 παλαιές ελιές που επισήμανα σε διάφορους τόπους... Έχω φυτεύσει και με σπόρους πεύκα τα οποία βλαστήσανε όλα τα σπόρια.. Τώρα έχουν ηλικία 1,5 χρονών.. Φύτευσα και άλλα σπόρια διάφορα που βρήκα στην φύση απο διάφορα δενδρά.. Αλλά η εξαγωγή καλών δενδρών με κυρτούς κορμούς είναι πιό ωραίοι και σχεδόν απ ότι βλέπω σε μια πενταετία έχεις ένα ζηλευτό bonsai..
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Απάντηση