Νεος με ορεξη
Re: Νεος με ορεξη
Lena έγραψε:Εγω θα το ματιάσω , μη το ψάχνετε.Philip έγραψε:Λες Γιωργο......fspike έγραψε:Καλως ήρθες και από μένα.. Το ευώνυμους αλατους ήταν άψογο.. Φίλιπε έπρεπε να του βάλεις χάντρα :D Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη του...θα το ματιασουν?
![]()
Καλώς ήρθες dragon.
Εγώ παιδιά πάντως πιστεύω στο μάτι γενικότερα ως μορφή αρνητικής ενέργειας... :shock: :shock: :shock:
Γιατί να μην πιάνει και στα φυτά που στην κυριολεξία είναι η "φυσική ομορφιά"?
ΥΓ: Είναι κανένας/καμία με ανοιχτόχρωμα μάτια??
Γιώργος
Εγω θα το ματιάσω , μη το ψάχνετε.Philip έγραψε:Λες Γιωργο......fspike έγραψε:Καλως ήρθες και από μένα.. Το ευώνυμους αλατους ήταν άψογο.. Φίλιπε έπρεπε να του βάλεις χάντρα :D Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη του...θα το ματιασουν?
Καλώς ήρθες dragon.
dragon έγραψε:Ευχαριστω ολα τα παιδια για το καλωσορισμα.Εχω ακομα 2 δεντρακια και συντομα θα προσπαθησω να ανεβασω καποιες φωτο να τα δειτε,μην περιμενετε βεβαια και σπουδαια πραγματα.Θα χαρω πολυ να βρεθω σε καποια συναντηση σας, αν και απο χρονο ,δυστηχως στο τρεξιμο
Τι αλλα δεντρακια εχεις?
-
dragon
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ευχαριστω ολα τα παιδια για το καλωσορισμα.Εχω ακομα 2 δεντρακια και συντομα θα προσπαθησω να ανεβασω καποιες φωτο να τα δειτε,μην περιμενετε βεβαια και σπουδαια πραγματα.Θα χαρω πολυ να βρεθω σε καποια συναντηση σας, αν και απο χρονο ,δυστηχως στο τρεξιμο
-
Philip
- Masterpiece

Λες Γιωργο......fspike έγραψε:Καλως ήρθες και από μένα.. Το ευώνυμους αλατους ήταν άψογο.. Φίλιπε έπρεπε να του βάλεις χάντρα :D Ανυπομονούμε να δούμε την εξέλιξη του...
καλως ηρθες! ελπιζω να εχεις χωρο γιατι αν "κολλησεις" με τα μπονσαι σιγουρα θα αποκτησεις πολλα...! 
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες φίλε dragon.
Χαρά μας να σε βοηθήσουμε ... ρώτησε μας!
Πέρα απο την έκθεση της κιφησιας υπάρχουν και αλλού γι ανα αγοράσεις δεντρα μπονσαι... Βεβαια μπορεις να δημιουργήσεις δικά σου δεντρα μπονσαι.
Σήμερα στην λέσχη δημιουργήθηκε ενα προ-μπονσαι ευώνυμους αλατους... σύντομα θα μπούν και φωτογραφίες.
Αν μένεις Αθήνα (και οχι) και θες να παρακολουθήσεις εργασίες μπορείς να κοιτάς εδω. http://www.bonsaiclub.gr/meetings/month ... /14/-.html (στις συναντήσεις)
Χαρά μας να σε βοηθήσουμε ... ρώτησε μας!
Πέρα απο την έκθεση της κιφησιας υπάρχουν και αλλού γι ανα αγοράσεις δεντρα μπονσαι... Βεβαια μπορεις να δημιουργήσεις δικά σου δεντρα μπονσαι.
Σήμερα στην λέσχη δημιουργήθηκε ενα προ-μπονσαι ευώνυμους αλατους... σύντομα θα μπούν και φωτογραφίες.
-
dragon
Topic author - Σπορόφυτο

Νεος με ορεξη
Γεια σας παιδια.Ειμαι αρκετα νεος στο αθλημα και προσφατα αγορασα ενα λιγουστρο απο τα lidl.Περιμενω πως και πως την ανθοκομικη εκθεση της κιφησιας για να αγορασω καποιο ακομα,γιατι παλιοτερα που ειχα παει ειχα δει οτι εχει αρκετες επιλογες.