Re: Γιουνιπερος 2

Παρουσιάσεις προ–μπονσάϊ μελών
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Topic author
G.gin.
Omono
Omono
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Δημοσίευση από G.gin. »

manos_papadakis40 έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΟΧΙ ΚΛΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΡΜΟς ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗς ΤΟ ΝΕΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Υ.Γ τα κεφαλαια γραμματα δεν σημαινουν εντονη παρατηρηση για να μην παρεξηγουμαι απλα θελω εγω να τονισω αυτα που γραφω.
οντως φιλε Mano ειναι πολυ καλο δεντρο,και 100 φωτο να βαλω μονο απο κοντα θα εβλεπες ποσο ωραιο ειναι, σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου. το μονο που εχω κανει ειναι να κοψω τα νεκρα φυλλα του, εχει πολυ χοντρο νεμπαρι,οταν με το καλο κανω τις πρωτες εργασιες τοτε τα πραγματα θα ειναι ποιο ξεκαθαρα
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα

manos_papadakis40
Omono
Omono

Δημοσίευση από manos_papadakis40 »

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΟΧΙ ΚΛΑΔΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΡΜΟς ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗς ΤΟ ΝΕΜΠΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩς ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟς ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ
Υ.Γ τα κεφαλαια γραμματα δεν σημαινουν εντονη παρατηρηση για να μην παρεξηγουμαι απλα θελω εγω να τονισω αυτα που γραφω.
Άβαταρ μέλους

Topic author
G.gin.
Omono
Omono

Δημοσίευση από G.gin. »

εκανα οτι μπορουσα πιστευω να φαινεται καλυτερα
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους

Paulos
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Δημοσίευση από Paulos »

Harris έγραψε:Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
+1
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον
Άβαταρ μέλους

Topic author
G.gin.
Omono
Omono

Δημοσίευση από G.gin. »

Harris έγραψε:Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
ναι εχεις δικιο, θα το κανονίσω αυριο τοτε.
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

Καλα έκανες κ εκοψες την γλαστρα! Όμως οι φωτο πρέπει να έχει απο πίσω ένα τοίχο όχι το ήλιο! Είναι δύσκολο να κΤΛαβουμε πως είναι το δέντρο σου.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Topic author
G.gin.
Omono
Omono

Δημοσίευση από G.gin. »

Χαιρετω την ομορφη παρεα, οπως σας υποσχεθηκα πηρα σημερα το νεο μου δεντρακι ειναι ενας γιουνιπερος που ειναι 2χρομος (πρασινο-κιτρινο) οπως θα δειτε και εσεις ειναι αρκετα μεγαλος, προς το παρών έκοψα την γλαστρα περιμετρικα ωστε να εμφανηστει ο κορμος, δεν σκευτομαι να του κανω καμια αλλη διαμορφωση για αρχη θα ηθελα πολλη να μου πειτε την γνωμη σας
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση