Ελια απο τον Θειο μου

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι πώς θα μπορούσε το φυτό μας να διαμορφωθεί και πώς θα μπορεί να είναι έπειτα από μερικά χρόνια. (Jean-Zac)
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Paulos
Imperial
Imperial
Has thanked: 3 times
Been thanked: 10 times

Re: Ελια απο τον Θειο μου

Δημοσίευση από Paulos »

Hfestion έγραψε:ωραια τα σχεδια σας Γιωργο και G.gin , θα πρεπει ομως να περιμενω να πεταψει καποια ματια κοντα στον κορμο πριν ξεκινισω να κοβω... Εχω κατι καλα ματζουνια που βοηθανε πολυ

Ζηλεύω!!! αλλα εαν δεν κόψεις χαμηλά δεν θα πετάξει κατω....
τη συγγένεια της ανθρώπινης διανοίας προς τον Άπειρον Λόγον

Topic author
Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 425 times
Been thanked: 363 times

Δημοσίευση από Hfestion »

ωραια τα σχεδια σας Γιωργο και G.gin , θα πρεπει ομως να περιμενω να πεταψει καποια ματια κοντα στον κορμο πριν ξεκινισω να κοβω... Εχω κατι καλα ματζουνια που βοηθανε πολυ
"Πολεμιστής του κήπου,,

https://youtube.com/channel/UCPhRP1KKAIFWG6kHAEJf0Zg

Topic author
Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής

RiaDr έγραψε:Είμαι υπέρ της "σκούπας/μπάλας"! οι ελιές είναι πανέμορφες και χωρίς πολλές επεμβάσεις, πιο...φυσικές.
θα συμφωνησω μαζι σου[img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... oIM/69.gif[/img]
"Πολεμιστής του κήπου,,

Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Είμαι υπέρ της "σκούπας/μπάλας"! οι ελιές είναι πανέμορφες και χωρίς πολλές επεμβάσεις, πιο...φυσικές.
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Εγω θα περιμενα και το σχεδιο του καλλιτεχνη μας....καλα ετσι και αλλιως θα περιμενεις που θα περιμενεις Hfestion τον χρονο...

Ακομη μια προταση και ενα σχεδιο παιρνοντας αυτην την φορα αλλη εικονα ως μπροστινη του μερια και δημιουργωντας (αν καταλαβαινω και διακρινω καλα τις αναλογιες απο την φωτο)ενα shohin σε σχημα σκουπας-μπαλλας που εχει και η ελια στην φυσικη της κατασταση,τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες,να το χαιρεσαι ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»
Άβαταρ μέλους

G.gin.
Omono
Omono
Been thanked: 0

Δημοσίευση από G.gin. »

φιλε μου ειναι παρα πολυ καλο κομματι με παρα πολλες προοπτικες οσο για το σχεδιο του pinusmugo πιστευω ειναι οτι καλητερο. θα σου βαλω και εγω ενα σχεδιο δεν ειναι και τοσο καλο απλα το εκανα για να σου δειξω πως το σκευτηκα. πιστευω οτι θα τα παει μια χαρα η ελιτσα σου [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/3.gif[/img]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
άσε τα δέντρα σου να μιλάνε αυτά για εσένα
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 117 times
Been thanked: 189 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Harris »

pinusmugo έγραψε:Θα κανω μια προταση φιλε μου και θα εξηγησω το γιατι,να ειμαστε και κατανοητοι και ρεαλιστες....Εχει 2 κορμους (οι πιο μεγαλοι)και ενα διλλημα ,ή τους κραταμε και τους 2 ή μονο τον εναν.Εδω σε αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να κρατησω και τους 2 και να δημιουργηθει η ψευδαισθηση οτι ο ενας ειναι το πρωτο κλαδι του κυριως κορμου,ετσι κραταμε και τους 2 αν δεν θελουμε να κοψουμε καποιον...Φυσικα το σχεδιο για να υλοποιηθει χρειαζεται ΥΠΟΜΟΝΗ ,ταισμα αφθονο και μερικα χρονακια ακομη..
Πάρα πολύ καλή άποψη!!! Εαν μπορέσει και ο hfestion και το μεσαίο να το γυρίσει λιγο αριστερα για να μην ειναι τοσο ισιο και με τα κλαδακια που εχεις φτιαξει τα συννεφακια του θα ειναι ενα κλικ πιο ωραιο!!!

Αντε hfestion σε εφτιαξε ο pinusmugo!
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

pinusmugo
Imperial
Imperial
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από pinusmugo »

Θα κανω μια προταση φιλε μου και θα εξηγησω το γιατι,να ειμαστε και κατανοητοι και ρεαλιστες....Εχει 2 κορμους (οι πιο μεγαλοι)και ενα διλλημα ,ή τους κραταμε και τους 2 ή μονο τον εναν.Εδω σε αυτο που προσπαθω να κανω ειναι να κρατησω και τους 2 και να δημιουργηθει η ψευδαισθηση οτι ο ενας ειναι το πρωτο κλαδι του κυριως κορμου,ετσι κραταμε και τους 2 αν δεν θελουμε να κοψουμε καποιον...Φυσικα το σχεδιο για να υλοποιηθει χρειαζεται ΥΠΟΜΟΝΗ ,ταισμα αφθονο και μερικα χρονακια ακομη..
«Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα αριστούργημα αν πρώτα δεν καταστρέψεις ένα»

Topic author
Hfestion
Συντονιστής
Συντονιστής

Ελια απο τον Θειο μου

περιμενω ιδεες σας παιδια!
"Πολεμιστής του κήπου,,

Απάντηση