Καλησπέρα...
-
perdikaki mariana
- Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Καλησπέρα...
Τι γίνεται?? όσοι έχουν bonsai έχουν και ενυδρείο!!!
Καλωσήρθες και από εμένα
Καλωσήρθες και από εμένα
[url=http://www.xarakas.gr]
[/url]
[/url]-
PanosBonsai
- Omono

- Been thanked: 2 times
-
kanetidis
Topic author - Σπορόφυτο

Ευχαριστώ για την υποδοχή. Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφία από το bonsai μου. Αυτό το διάστημα διαβάζω διάφορα άρθρα στο ίντερνετ σχετικά με τα bonsai και βλέπω διάφορες φωτογραφίες για να παίρνω ιδέες. Εχθές αγόρασα 3 ficus benjamina τους οποίους σκέφτομαι να διαμορφώσω. Επειδή όμως είναι φυτεμένοι σε βαθιά γλάστρα θα ξεκινήσω αρχικά το συρμάτωμα εκεί που θέλω για να δώσω κάποια αρχική διαμόρφωση, μέχρι να έρθει η άνοιξη για τα μεταφυτέψω.
Ευχαριστώ και πάλι για την υποδοχή...
Ευχαριστώ και πάλι για την υποδοχή...
καλως ηρθες στην παρεα..γιατι οπως θα διαπιστωσεις μια παρεουλα ειμαστε ολοι εδω..!
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Καλώς ήρθες Άρη στην παρέα μας. Εαν θες βαλε φωτογραφια απο το μπονσαι σου!
Εχουμε και εμεις (κάποιοι) ενυδρια.
Οτι θελεις μας ρωτας! Και μην ξεχνας περα απο τα έτοιμα μπονσαι (που και αυτα εχουν την χαρη τους) να δημιουργησεις κ εσυ δικο σου!

Οτι θελεις μας ρωτας! Και μην ξεχνας περα απο τα έτοιμα μπονσαι (που και αυτα εχουν την χαρη τους) να δημιουργησεις κ εσυ δικο σου!
-
kanetidis
Topic author - Σπορόφυτο

Καλησπέρα...
Καλησπέρα και από μένα... Ονομάζομαι Άρης, είμαι 33 ετών και κατάγομαι από την Δράμα. Στην κατοχή μου έχω ένα carmona microphylla περίπου ένα χρόνο και έχω "ταξιδέψει" ατελείωτες ώρες μαζί του. Ένα ακόμη χόμπι, με το οποίο είμαι παθιασμένος, είναι το χόμπι των ενυδρείων με τα οποία ασχολούμαι πολλά χρόνια (γύρω στα 15). Μπήκα στο φόρουμ για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου γύρω από τα bonsai, τόσο από τους παλαιότερους όσο και από τους καινούργιους, καθώς και να ανταλλάξω τις εμπειρίες μου μαζί σας.
Καλώς σας βρήκα λοιπόν....
Καλώς σας βρήκα λοιπόν....