Γειά και απο μένα
-
BONJO
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Γειά και απο μένα
ακόμα και σε αυτό το τοπικ μου λέει πωσ πρέπει να περιμένω έγκριση για δημοσίευση , φώτο πως ανεβάζω ?dragonail έγραψε:Πατώντας το κουμπί quote μπορεις να κανεις παράθεση (reply)BONJO έγραψε:ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή , ξέρετε πότε θα μπορώ να ποστάρω topics και replys σε άλλες θεματικέ ενότητες ?
που μπορώ να δω πως ανεβαινουν φωτος ?
Σε πια θεματική ενότητα δεν μπορεις να ποστάρεις? (δοκίμασα τα δικαιώματα σου και ειναι οκ)
-
dragonail
- Διαχειριστής

- Been thanked: 37 times
- Επικοινωνία:
Πατώντας το κουμπί quote μπορεις να κανεις παράθεση (reply)BONJO έγραψε:ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή , ξέρετε πότε θα μπορώ να ποστάρω topics και replys σε άλλες θεματικέ ενότητες ?
που μπορώ να δω πως ανεβαινουν φωτος ?
Σε πια θεματική ενότητα δεν μπορεις να ποστάρεις? (δοκίμασα τα δικαιώματα σου και ειναι οκ)
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Bonjo μια χαρα τα εγραψες και εχεις πιάσει το νόημα!
Καλώς ήρθες και εμεις εδω στην Αθηνα κάνουμε συχνα-πυκνά συναντησης. (Φερνεις το δεντρο σου και συζηταμε πως θα ηταν καλύτερο να διαμορφωθεί το δεντρό και το κάνεις μόνος σου!) Αυτη η εποχη ειναι κατάλληλη για κλάδεμα και για μεταφύτευση (οταν χρειάζεται).

Καλώς ήρθες και εμεις εδω στην Αθηνα κάνουμε συχνα-πυκνά συναντησης. (Φερνεις το δεντρο σου και συζηταμε πως θα ηταν καλύτερο να διαμορφωθεί το δεντρό και το κάνεις μόνος σου!) Αυτη η εποχη ειναι κατάλληλη για κλάδεμα και για μεταφύτευση (οταν χρειάζεται).
-
BONJO
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Γειά και απο μένα
Γεια σας και απο μένα με λένε θανάση ειμαι απο πειραια οπου και διαμενω και εδω και λίγο καιρό ασχολούμε με μινιατουρες δέντρων , βασικα εμενα μου αρέσουν πολυ οι ελιες μπονσαι , εχω 4-5 δεντρακια , καποια φυντανια ( μουρελα )και ενα διαμορφομενο δέντρο ( ειναι πλεον ξυλοποιμενο αλλα λογο αγνοιας εχουν μεγαλωςσει πολθ τα κλαδια του , ο κορμος ομως εχει παραμινει αρκετα χαμιλα και διχνει πολλα υποσχομενος , ελπιζω με τη βοηθειά σας να καταφερω να τα διαμορφωσω οπως τα φανταζομαι , οταν θα βρω χρονο θα κανω μια παρουσιαση του τι εχω και ποιοσ ειναι ο στοχος μου , προς το παρων απο οσα καταλαβα μεχρι στιγμης για το αθλημα ειναι υπομονη και παλυ υπομονη
καλως σας βρήκα
καλως σας βρήκα