ενα νεο project
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Re: ενα νεο project
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον Karesansui, θέλω όμως να προσθέσω πως θα ήταν καλό να ψάχνεις για δέντρα με λίγο πιο χοντρό κορμό, γλιτώνεις έτσι χρόνια αναμονής...
υγ θα παρακαλούσα να κρατήσεις αυτό το θέμα για την ακακία,μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις, και να ανοίξεις χωριστό θέμα αν θέλεις για τα υπόλοιπα δέντρο σου, γιατί θα μπερδευτούμε όλοι με τις απαντήσεις!
υγ θα παρακαλούσα να κρατήσεις αυτό το θέμα για την ακακία,μιας και κέρδισε τις εντυπώσεις, και να ανοίξεις χωριστό θέμα αν θέλεις για τα υπόλοιπα δέντρο σου, γιατί θα μπερδευτούμε όλοι με τις απαντήσεις!
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
filitsa
- Imperial

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
20 Οκτωβρίου δες επάνω στο συναντήσεις 2013.jotsif έγραψε:οταν λεω τωρα εννοω μετα απο την μεταφυτευση
οσο για την συναντηση θα πρεπει να ξερω ποτε ειναι για να κανονισω τις δουλειες μου
παντως θα ηθελα να ειμαι παρων σε καποια απο τις συναντησεις
Έχεις πμ
-
jotsif
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
οταν λεω τωρα εννοω μετα απο την μεταφυτευση
οσο για την συναντηση θα πρεπει να ξερω ποτε ειναι για να κανονισω τις δουλειες μου
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Μας στεναχωρείς... ειλικρινά λυπόμαστε που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλοιώς...iohokahey έγραψε:Αυτες οι συγκεντρωσεις..για τους προνομιουχους..
Είμαι σίγουρος πως θα ήσουν τακτικός παρών στις συγκεντρώσεις μας.
Τα εδώ μέλη ενίοτε το αναβάλλουν, εύκολα μπορώ να πώ!
(Είναι κάτι σαν την Ακρόπολη, που όλο λέμε θα πάμε να την δούμε μιας και είναι εμπρός στα πόδια μας αλλά ο καιρός περνάει και όλοι μένουμε με το: θα πάμε με την πρώτη ευκαιρία).
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
το "τώρα" εννοείς μετά την μεταφύτευση ή γενικώς την εποχή αυτή ;
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 07 Οκτ 2013, 20:46 --
Η ακακία σου πράγματι είναι δέντρο με προοπτικές.
Η φτελιά και η καρμόνα είναι ήδη διαμορφωμένες, οπότε έχεις πολύ περιποίηση ακόμα να τους δώσεις.
Το καλό είναι οτι τα μεταφύτευσες σε μεγάλα δοχεία οπότε θα αναπτύξουνε ένα καλό ριζικό σύστημα και με την κατάλληλη φροντίδα θα προκόψουνε.
Όσον αφορά την ελιά σου δεν έχω τις ίδιες καλές παρατηρήσεις να κάνω. Το σχήμα της είναι αλλόκοτο, σαν σφεντόνα είναι! Προσπάθησε να δώσεις μια πιό φυσική όψη στον κορμό ευθειάζοντάς τον και το δεξί (στην φωτογραφία) παρακλάδι κόντυνέ το λίγο μετά τον πρώτο βλαστό που φαίνεται να πετιέται κάθετα στον κορμό!
Γιατί δεν έρχεσαι στην συνάντηση του Οκτωβρίου με την ακακία και την ελίτσα? Δεν είναι δύσκολο με το μετρό ή και με την συγκοινωνία αν δεν διαθέτεις μέσον δικό σου! Θα σου δείξουμε πως να τα διαμορφώσεις...
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 07 Οκτ 2013, 20:46 --
Η ακακία σου πράγματι είναι δέντρο με προοπτικές.
Η φτελιά και η καρμόνα είναι ήδη διαμορφωμένες, οπότε έχεις πολύ περιποίηση ακόμα να τους δώσεις.
Το καλό είναι οτι τα μεταφύτευσες σε μεγάλα δοχεία οπότε θα αναπτύξουνε ένα καλό ριζικό σύστημα και με την κατάλληλη φροντίδα θα προκόψουνε.
Όσον αφορά την ελιά σου δεν έχω τις ίδιες καλές παρατηρήσεις να κάνω. Το σχήμα της είναι αλλόκοτο, σαν σφεντόνα είναι! Προσπάθησε να δώσεις μια πιό φυσική όψη στον κορμό ευθειάζοντάς τον και το δεξί (στην φωτογραφία) παρακλάδι κόντυνέ το λίγο μετά τον πρώτο βλαστό που φαίνεται να πετιέται κάθετα στον κορμό!
Γιατί δεν έρχεσαι στην συνάντηση του Οκτωβρίου με την ακακία και την ελίτσα? Δεν είναι δύσκολο με το μετρό ή και με την συγκοινωνία αν δεν διαθέτεις μέσον δικό σου! Θα σου δείξουμε πως να τα διαμορφώσεις...
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
Σπεύδε βραδέως
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
jotsif
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
ενα νεο project
καλησπερα παιδες στις 21/2 εινα παρει αυτην εδω την carmona απο αλυσιδα super market
http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php ... 546#p29546
σημερα ειναι ετσι
υστερα αγορασα μια φτελια η οποια ειναι σημερα ετσι
εχω και μια ελιτσα
και σημερα πηρα μια ακακια κων/πολεως και την μεταφυτευσα και την κλαδεψα λιγακι
τις αποψεις σας για τα παιδι μου!!!!
thanks guys
http://www.bonsaiforum.gr/viewtopic.php ... 546#p29546
σημερα ειναι ετσι
υστερα αγορασα μια φτελια η οποια ειναι σημερα ετσι
εχω και μια ελιτσα
και σημερα πηρα μια ακακια κων/πολεως και την μεταφυτευσα και την κλαδεψα λιγακι
τις αποψεις σας για τα παιδι μου!!!!
thanks guys
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.