Ένα από τα λίγα παιδιά θαύμα..

Εδώ γράφουμε οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τα μπονσάι
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

Harris
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 118 times
Been thanked: 194 times
Επικοινωνία:

Re: Ένα από τα λίγα παιδιά θαύμα..

Δημοσίευση από Harris »

Τελικά αυτό το είδος των 'κριτών' που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν αυτό το ηλίθιο στύλ είναι παγκοσμιου βεληνεκές.
Αν και πιστεύω οτι αυτο το κοριτσάκι δεν θα χαθεί τέτοιο ταλέντο δεν θα το αφήσουν να χαθεί... έχει χρήμα απο πίσω.
Το μόνο bonsai που δεν χρειάζεται φροντίδα είναι το πλαστικό.
Η αγάπη είναι το καλύτερο λίπασμα.
Μπονσάι είναι η έκφραση του είναι μου μέσα από την δημιουργία της φύσης για μια ανώτερη από εμένα προς τους άλλους αγάπη. Χ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από iohokahey »

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σχετικα με το μελλον του κοριτσιου..επειδη οι καιροι μας ειναι περιεργοι,πονηροι και καθε αλλο παρα ρομαντικοι..διατηρω τις επιφυλαξεις μου..προσοχη,οχι για το χαρισμα,αλλα για το μελλον της σχετικα με το χαρισμα της..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος
Άβαταρ μέλους

karesansui
Συντονιστής
Συντονιστής
Has thanked: 21 times
Been thanked: 62 times

Δημοσίευση από karesansui »

Πράγματι, είναι καταπληκτικό ταλέντο...Θείο χάρισμα η φωνή της!!!
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Άβαταρ μέλους

Topic author
Nikolas6997
Imperial
Imperial
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Ένα από τα λίγα παιδιά θαύμα..

Δημοσίευση από Nikolas6997 »

Ας ακούσουμε τι θα πει ουράνια φωνή από ένα κοριτσάκι μόλις 9 χρονών..Απολαύστε.....
Eκείνο που πάντα εξακολουθεί να κάνει εντύπωση είναι η τεράστιας έκτασης έκπληξη και πολλές φορές συγκίνηση, που δοκιμάζουν οι κριτές,
όταν ξαφνικά βρεθούν μπροστά σε ένα θαύμα. Κι είναι ένα μικρό κοριτσάκι 9 χρόνων, που ήρθε στον διαγωνισμό για νέα ταλέντα λέγοντας,
ότι θα τους πει μία . . . άρια και μάλιστα το περίφημο O mio Bambino Caro, από την όπερα Gianni Schicci του Jacomo Puccini.
Έτσι εντελώς απλά. Και της είπαν ευγενικά:εντάξει ξεκίνα, σε ακούμε. Και μόλις ανοίγει το στόμα του το παιδάκι,διαπιστώνουν,ότι βρίσκονται μπροστά σε μία ολοκληρωμένη ντίβα και σχεδόν . . . κεραυνοβολούνται. Και βέβαια δεν υπάρχει καμία απορία για το πως θα είναι το μέλλον αυτού του μικρού θαύματος. Αξίζει όμως να το δούμε αυτό και να απολαύσουμε την έκπληξη όλων.
http://epanews.fr/video/video/show?id=2485226%3AVideo%3A1606610&xgs=1&xg_source=msg_share_video

[yt][/yt]
Nikolas6997Εικόνα

Εικόνα

Πάμε μια βόλτα στα βουνά,
που κελαηδούνε μόνο τα πουλιά.....
Απάντηση