Acer palmatum Seigen
Re: Acer palmatum Seigen
Πολύ όμορφο και αυτό το δένδρου σου, Άγγελε.
Έχει ευαίσθητα φύλλα και αυτή η ποικιλία acer? Διότι παρατηρώ πως οι άκρες των φύλλων είναι ξεραμένες.... ή μήπως είναι η φθινοπωρινή προετοιμασία πριν αρχίσει να ρίχνει τα φύλλα του?
Έχει ευαίσθητα φύλλα και αυτή η ποικιλία acer? Διότι παρατηρώ πως οι άκρες των φύλλων είναι ξεραμένες.... ή μήπως είναι η φθινοπωρινή προετοιμασία πριν αρχίσει να ρίχνει τα φύλλα του?
-
abafas
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Acer palmatum Seigen
"γιασας" παιδιά,
ήθελα να σας δείξω άλλο ένα Bonsai μου, που το φίλο δεν πέσει ακόμα rollo. Αυτό το δέντρο είναι ένα Acer Palmatum Seigen, ύψος 57 cm. Το αγόρασα το 2003 σε Container από "δεντροσκολιο", πρόβλημα σε αυτήν την Raza Seigen είναι ότι δεν μεγαλώνει και "ωγασι" μονο στην μύτη μπροστά φύλλα. Αν δεν kowis κάθε χρόνο από πάνω στην κορφή, πιο κάτω dem μένει τίποτα kserenunde! Τώρα, γιατί το κάνουνε Bonsai? Οποιος είδε τα μπουμπούκια όταν ανοίγουνε την άνοιξη, καταλαβαίνει γιατί!!!
Πολύ γνωστη μου εδώ στην ελλάδα το πέρασαν την άνοιξη για ψεύτικο Χα Χα
Αν ψάξετε στο Google "ωρισκις" φωτογραφίες
η γλάστρα είναι από τον Peter Krebs
Ευχάριστο
Άγγελος
μετατροπής Greeklish!
[img]http://img137.imageshack.us/img137/4871 ... t2von8.jpg[/img]
By abafas at 2010-10-08
ήθελα να σας δείξω άλλο ένα Bonsai μου, που το φίλο δεν πέσει ακόμα rollo. Αυτό το δέντρο είναι ένα Acer Palmatum Seigen, ύψος 57 cm. Το αγόρασα το 2003 σε Container από "δεντροσκολιο", πρόβλημα σε αυτήν την Raza Seigen είναι ότι δεν μεγαλώνει και "ωγασι" μονο στην μύτη μπροστά φύλλα. Αν δεν kowis κάθε χρόνο από πάνω στην κορφή, πιο κάτω dem μένει τίποτα kserenunde! Τώρα, γιατί το κάνουνε Bonsai? Οποιος είδε τα μπουμπούκια όταν ανοίγουνε την άνοιξη, καταλαβαίνει γιατί!!!
Πολύ γνωστη μου εδώ στην ελλάδα το πέρασαν την άνοιξη για ψεύτικο Χα Χα
Αν ψάξετε στο Google "ωρισκις" φωτογραφίες
η γλάστρα είναι από τον Peter Krebs
Ευχάριστο
Άγγελος
μετατροπής Greeklish!
[img]http://img137.imageshack.us/img137/4871 ... t2von8.jpg[/img]
By abafas at 2010-10-08