Μπουκαμβιλια vera σε αρχικο σταδιο
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Re: Μπουκαμβιλια vera σε αρχικο σταδιο
Ειναι πολυ γερά δέντρα! Να σου πω καλυτερα που το εκανες... αφου χωμα με την αγορα τους δεν ειχαν... και τωρα εχουν! Ομορφα δεντρακια. Για να ανθισουν θα προσεχεις το ποτισμα το καλοκαιρι θα ποτιζεις οταν ξεραίνετε το χωμα!
-
antonisxania
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Δικιο πρεπει να εχεις Ηφεστιωνα.Ωστοσο πριν την αγορασω ειχα δει μια παλιοτερη δημοσιευση σου,Μπουκαμβιλια και τριανταφυλλια,που ηταν νομιζω στις διαστασεις.Εξαλλου δεν μας χαρακτηριζει το συνδρομο του μεγεθους...Σε ευχαριστω για την συμβουλη.
Αμες δε γεσομεθα πολλω καρονες
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Άσχημη περίοδος για μεταφυτευση-διαχωρισμο. Ελπίζω να τα πάνε καλά.
Όσο για το μέγεθος εγώ προτιμώ μεγάλα δέντρα. Ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του αλλά και τον χώρο που διαθέτει
Όσο για το μέγεθος εγώ προτιμώ μεγάλα δέντρα. Ο καθένας ανάλογα με τα γούστα του αλλά και τον χώρο που διαθέτει
-
antonisxania
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Μπουκαμβιλια vera σε αρχικο σταδιο
Οι συγκεκριμενες βρισκοταν σε μια μικρη γλαστρουλα σε ενα πολυκαταστημα και περιμεναν την καταληξη τους.Το χωμα ηταν σε κακη κατασταση,και τα φυτα ειχαν μερικα εντελως ξερα κλαδακια. Σκεφτηκα να δοκιμασω την τυχη μου(και τις δικες τους) και προετοιμαζοντας υλικο για το μελλον προχωρησα στον διαχωρισμο τους.Ο καιρος θα δειξει...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Αμες δε γεσομεθα πολλω καρονες