Βονσαι για νεα αγορα (bonsai tree)
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
Re: Βονσαι για νεα αγορα (bonsai tree)
Βρήκα παρόμοιο δέντρο με 45€ σκέφτομαι να το αγοράσω. Εσύ το αγορασές;
-
Bonsai Tree
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Σας ευχαριστώ πολύ. Το σκέφτομαι... γι' αυτο και σας ρώτησα για να πάρω μια σωστή απόφαση.
Διαβάζω και την βιβλιοθήκη σας και μαθαίνω σιγά σιγά.
Ευχαριστώ και πάλι!
Διαβάζω και την βιβλιοθήκη σας και μαθαίνω σιγά σιγά.
Ευχαριστώ και πάλι!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Θα συμφωνήσω με τον Χάρη - γενικά θα πρότεινα δέντρα που δεν έχουν τεχνητά φτιαγμένο κορμό ("S"), σου αφήνουν μεγαλύτερα περιθώρια δημιουργίας.
υγ παράκληση: στο μέλλον όποτε είναι δυνατό να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς άλλα δέντρα από πίσω, δεν φαίνεται καλά η διακλάδωση. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/5.gif[/img]
υγ παράκληση: στο μέλλον όποτε είναι δυνατό να βγάζεις φωτογραφίες χωρίς άλλα δέντρα από πίσω, δεν φαίνεται καλά η διακλάδωση. [img]http://www.bonsaiforum.gr/richedit/smil ... ooIM/5.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
Τι να σου πω. Με 50-70 ευρώ μπορείς να αγοράσεις δεντραρα και να το φτιάξεις μόνος σου. Τωρα εαν σε τρώει να παρεις ενα απο τα 2 εγω με επιφύλαξη επειδη δεν φαίνεται καλα θα διάλεγα το 2ο.
Πάντως η τιμη σχετικα ειναι καλη... Που να πας και στην εκθεση της Κηφισιάς κατι τέτοια τα πουλάνε 350 ευρώ.

Αφου μερικες φορες το σκεφτομαι να αγορασω καμια 10 αρια τετοια να βαλω και ενα τραπεζακι στην εκθεση και να τα πουλάω 50ευρώ.
ή να αγορασω γιουνιπερακια με 5-6 ευρώ + το ποτ αλλα 6 ευρω και να τα πουλάω 11-12 ευρω... Ετσι για την τρελλα ρε παιδί μου!
Πάντως η τιμη σχετικα ειναι καλη... Που να πας και στην εκθεση της Κηφισιάς κατι τέτοια τα πουλάνε 350 ευρώ.
Αφου μερικες φορες το σκεφτομαι να αγορασω καμια 10 αρια τετοια να βαλω και ενα τραπεζακι στην εκθεση και να τα πουλάω 50ευρώ.
ή να αγορασω γιουνιπερακια με 5-6 ευρώ + το ποτ αλλα 6 ευρω και να τα πουλάω 11-12 ευρω... Ετσι για την τρελλα ρε παιδί μου!
-
Bonsai Tree
Topic author - Σπορόφυτο

ZELKOVA μου είπαν οτι λέγετε. 70ευρώ (αλλά επειδή ειναι γνωστή μου θα το αγοράσω πιο φτηνά) η γλάστρα είναι περίπου 50cm μάκρος. Ο κορμός του δέντρου είναι 7-8cm και ύψος περίπου 60cm
αξίζει τι λέτε;
αξίζει τι λέτε;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 111 times
- Been thanked: 176 times
- Επικοινωνία:
-
Bonsai Tree
Topic author - Σπορόφυτο

Βονσαι για νεα αγορα (bonsai tree)
Κατάφερα να βγάλω φωτογραφίες απο το δέντρο που θα ήθελα να αγοράσω.
εβγαλα 2 δεντρα να μου πείτε πιο είναι το πιο ωραίο - σωστό.
εβγαλα 2 δεντρα να μου πείτε πιο είναι το πιο ωραίο - σωστό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.