Καλημέρα σε όλους!

Με τι ασχολείστε, άλλα hobbies ....
Απάντηση
Άβαταρ μέλους

iohokahey
Masterpiece
Masterpiece
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Re: Καλημέρα σε όλους!

Δημοσίευση από iohokahey »

Panos74 έγραψε:
RiaDr έγραψε:Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...

Τι δέντρο θα σου άρεσε να έχεις για αρχή; Καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου πάντως πως τα δέντρα μας γενικά δεν ευδοκιμούν σε εσωτερικούς χώρους, θέλουν ήλιο και καθαρό αέρα, οπότε δεν ψάχνεις κάτι με τη λογική να το βάλεις στο σαλόνι!

Καλώς ήρθες και πάλι! [ Εικόνα ]
Για το σαλόνι το θέλω, αλλά είναι ευήλιο. Να μη το πάρω τελικά?
Εχω ποστάρει στο SAFARI το δεντράκι που βρήκα.
καλωσορισες και απο εμενα!
θα δεινοπαθησει το δεντρακι σου,οτι ειδος και να ειναι αν το χεις μεσα στο σπιτι..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..

Γιώργος

Topic author
Panos74
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο
Been thanked: 0

Δημοσίευση από Panos74 »

RiaDr έγραψε:Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...

Τι δέντρο θα σου άρεσε να έχεις για αρχή; Καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου πάντως πως τα δέντρα μας γενικά δεν ευδοκιμούν σε εσωτερικούς χώρους, θέλουν ήλιο και καθαρό αέρα, οπότε δεν ψάχνεις κάτι με τη λογική να το βάλεις στο σαλόνι!

Καλώς ήρθες και πάλι! [ Εικόνα ]
Για το σαλόνι το θέλω, αλλά είναι ευήλιο. Να μη το πάρω τελικά?
Εχω ποστάρει στο SAFARI το δεντράκι που βρήκα.
Άβαταρ μέλους

mariaoz
Omono
Omono
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Δημοσίευση από mariaoz »

Καλώς τον!
Άβαταρ μέλους

nikolas2014
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Δημοσίευση από nikolas2014 »

Να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα που λένε αρκετοί για να πουλήσουν..πως τα μπονσάι κάνουν για μέσα στο σπίτι!Επίσης σπάνια θα βρείς κάποιον που θα σου πεί τι ακριβώς δέντρο να κοιτάξεις ή τι δέντρο είναι αυτό που βλέπεις εκεί!Όλοι απαντάνε απλά πως είναι "ΜΠΟΝΣΑΙ"!Τράβηξε μια-δύο φωτογραφίες και ανέβασε τες εδώ να σου πουν τα παιδιά που ξέρουν πολύ καλά!Καλημέρες και από εμένα!!!
Άβαταρ μέλους

RiaDr
Imperial Masterpiece
Imperial Masterpiece
Has thanked: 6 times
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από RiaDr »

Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...

Καλώς ήρθες και πάλι! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
Άβαταρ μέλους

stelios
Imperial
Imperial
Has thanked: 7 times
Been thanked: 27 times

Δημοσίευση από stelios »

Καλώς τον!!!
Άβαταρ μέλους

CaptainAmerica
Omono
Omono
Has thanked: 4 times
Been thanked: 8 times

Δημοσίευση από CaptainAmerica »

Panos74 έγραψε:Χαιρετώ τη παρέα! Ανέκαθεν μου άρεσαν τα μπονσάι γιατί κρύβουν ένα μηστήριο. Πρόσθατα λοιπόν, αγόρασα 2 πανέμορφα δένδρα, μία δράκαινα και μία κέντια για να διακοσμήσουν το σαλόνι μου. Ετσι μπήκα ξανά στη μπρίζα να αγοράσω και ένα μπονσάι. Δε το έχω πάρει ακόμα, αλλά η αναζήτησή μου με έφερε ως εδώ. Σας χαιρετώ και πάλι!
Καλώς τον. Βγάλε φωτογραφίες και ανέβασε το στο Safari. Εκεί ανεβάζουμε δέντρα πριν τα αγοράσουμε για να ακούσουμε γνώμες.

[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... mewave.gif[/img]

Topic author
Panos74
Σπορόφυτο
Σπορόφυτο

Καλημέρα σε όλους!

Δημοσίευση από Panos74 »

Χαιρετώ τη παρέα! Ανέκαθεν μου άρεσαν τα μπονσάι γιατί κρύβουν ένα μηστήριο. Πρόσθατα λοιπόν, αγόρασα 2 πανέμορφα δένδρα, μία δράκαινα και μία κέντια για να διακοσμήσουν το σαλόνι μου. Ετσι μπήκα ξανά στη μπρίζα να αγοράσω και ένα μπονσάι. Δε το έχω πάρει ακόμα, αλλά η αναζήτησή μου με έφερε ως εδώ. Σας χαιρετώ και πάλι!
Απάντηση