Καλημέρα σε όλους!
-
iohokahey
- Masterpiece

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Καλημέρα σε όλους!
καλωσορισες και απο εμενα!Panos74 έγραψε:Για το σαλόνι το θέλω, αλλά είναι ευήλιο. Να μη το πάρω τελικά?RiaDr έγραψε:Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...
Τι δέντρο θα σου άρεσε να έχεις για αρχή; Καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου πάντως πως τα δέντρα μας γενικά δεν ευδοκιμούν σε εσωτερικούς χώρους, θέλουν ήλιο και καθαρό αέρα, οπότε δεν ψάχνεις κάτι με τη λογική να το βάλεις στο σαλόνι!
Καλώς ήρθες και πάλι! [ Εικόνα ]
Εχω ποστάρει στο SAFARI το δεντράκι που βρήκα.
θα δεινοπαθησει το δεντρακι σου,οτι ειδος και να ειναι αν το χεις μεσα στο σπιτι..
..When The Night Is Overcome
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
You May Rise To Find The Sun..
Γιώργος
-
Panos74
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Για το σαλόνι το θέλω, αλλά είναι ευήλιο. Να μη το πάρω τελικά?RiaDr έγραψε:Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...
Τι δέντρο θα σου άρεσε να έχεις για αρχή; Καλό θα ήταν να έχεις υπόψη σου πάντως πως τα δέντρα μας γενικά δεν ευδοκιμούν σε εσωτερικούς χώρους, θέλουν ήλιο και καθαρό αέρα, οπότε δεν ψάχνεις κάτι με τη λογική να το βάλεις στο σαλόνι!
Καλώς ήρθες και πάλι! [ Εικόνα ]
Εχω ποστάρει στο SAFARI το δεντράκι που βρήκα.
-
nikolas2014
- Σπορόφυτο

Να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα που λένε αρκετοί για να πουλήσουν..πως τα μπονσάι κάνουν για μέσα στο σπίτι!Επίσης σπάνια θα βρείς κάποιον που θα σου πεί τι ακριβώς δέντρο να κοιτάξεις ή τι δέντρο είναι αυτό που βλέπεις εκεί!Όλοι απαντάνε απλά πως είναι "ΜΠΟΝΣΑΙ"!Τράβηξε μια-δύο φωτογραφίες και ανέβασε τες εδώ να σου πουν τα παιδιά που ξέρουν πολύ καλά!Καλημέρες και από εμένα!!!
-
RiaDr
- Imperial Masterpiece

- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 6 times
Καλώς ήρθες! Όντως κρύβουν ένα μυστήριο τα μπονσάι, το οποίο μάλιστα ανανεώνεται με τα χρόνια, αφού η εξέλιξή τους δεν τελειώνει ποτέ...
Καλώς ήρθες και πάλι! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
Καλώς ήρθες και πάλι! [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilie ... mewave.gif[/img]
"Το καλύτερο λίπασμα για τα φυτά είναι η σκιά του κηπουρού.."
-
CaptainAmerica
- Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Καλώς τον. Βγάλε φωτογραφίες και ανέβασε το στο Safari. Εκεί ανεβάζουμε δέντρα πριν τα αγοράσουμε για να ακούσουμε γνώμες.Panos74 έγραψε:Χαιρετώ τη παρέα! Ανέκαθεν μου άρεσαν τα μπονσάι γιατί κρύβουν ένα μηστήριο. Πρόσθατα λοιπόν, αγόρασα 2 πανέμορφα δένδρα, μία δράκαινα και μία κέντια για να διακοσμήσουν το σαλόνι μου. Ετσι μπήκα ξανά στη μπρίζα να αγοράσω και ένα μπονσάι. Δε το έχω πάρει ακόμα, αλλά η αναζήτησή μου με έφερε ως εδώ. Σας χαιρετώ και πάλι!
[img]http://bonsaiforum.gr/images/smilies/te ... mewave.gif[/img]
-
Panos74
Topic author - Σπορόφυτο

Καλημέρα σε όλους!
Χαιρετώ τη παρέα! Ανέκαθεν μου άρεσαν τα μπονσάι γιατί κρύβουν ένα μηστήριο. Πρόσθατα λοιπόν, αγόρασα 2 πανέμορφα δένδρα, μία δράκαινα και μία κέντια για να διακοσμήσουν το σαλόνι μου. Ετσι μπήκα ξανά στη μπρίζα να αγοράσω και ένα μπονσάι. Δε το έχω πάρει ακόμα, αλλά η αναζήτησή μου με έφερε ως εδώ. Σας χαιρετώ και πάλι!