Buxus for bonsai (Μπουξάκι για μπονσαι)
-
CaptainAmerica
Topic author - Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Re: Buxus for bonsai (Μπουξάκι για μπονσαι)
Είναι πολυ ωραία τα buxus, θέλουν προσοχή στο πως Λυγίζεις τα κλαδια γιατι σπάνε σχετικά εύκολα αλλά κατα τα άλλα έχουν ωραίο παιχνίδι.
Το δικό σου σε πρώτη φάση θελει καθάρισμα από τα ξερά για να μπει το φως πιο κοντά στο κορμο.
Αν θες τη γνώμη μου μη το κλαδέψεις τωρα, σε ένα μήνα λιγάκι και φθινόπωρο κάνεις τη βασική διαμόρφωση.
Μπράβο! Καλή συνέχεια από μένα
Το δικό σου σε πρώτη φάση θελει καθάρισμα από τα ξερά για να μπει το φως πιο κοντά στο κορμο.
Αν θες τη γνώμη μου μη το κλαδέψεις τωρα, σε ένα μήνα λιγάκι και φθινόπωρο κάνεις τη βασική διαμόρφωση.
Μπράβο! Καλή συνέχεια από μένα
-
vaggelakos7
- Imperial

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 3 times
-
christos1908
- Omono

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Re: Buxus for bonsai (Μπουξάκι για μπονσαι)
Μια ταλαιπωρία την εχεί περάσει πάντως... Καλή επιτυχία!!!
-
CaptainAmerica
Topic author - Omono

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 8 times
Buxus for bonsai (Μπουξάκι για μπονσαι)
Σκέφτηκα ενα δέντρο που είχα στο μπαλόνι μου που το έχω απο την εποχη του γάμου μου να το κλαδέψω και να το μετατρέψω μια μέρα σε μπονσαι.
Έχει πολύ δουλειά αλλά σιγά σιγά να πάρει και τα πάνω του. Θα το βάλω σε 2 χρόνια και σε pot. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/dance.gif[/img]
Έχει πολύ δουλειά αλλά σιγά σιγά να πάρει και τα πάνω του. Θα το βάλω σε 2 χρόνια και σε pot. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/dance.gif[/img]
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.