Juniper No 2
-
Sim62
Topic author - Συντονιστής

- Has thanked: 15 times
- Been thanked: 84 times
Re: Juniper No 2
Harris έγραψε:Sim62 μου αρέσει πολύ ο τρόπος που πράττεις. Επίσης μου αρεσει πολυ και η ιδεα του Δωρη. Δηλαδη στο τελευταιο virtual χωρις το κάτω κλαδί. [ Εικόνα ]
Ναί και μένα μου άρεσε πάρα πολύ η πρώτη εικόνα του Δώρη. Όταν έλθει το δέντρο σε εκείνο το επίπεδο (4-5 χρόνια ? τουλάχιστον ) με μια διακλάδωση και φύλλωμα της προκοπής στην κορυφή θα παρθεί και η απόφαση για το κάτω κλαδί.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 19 Μάιος 2015, 20:38 --
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Hfestion
- Συντονιστής

- Has thanked: 422 times
- Been thanked: 364 times
Μπράβο! Το κάτω κλαδι θέλει κόψιμο, εγώ πάντως θα το κράταγα για αλλα 2, 3 χρόνια. Είναι αργής ανάπτυξης και όσο πιο πολλά φύλλα έχει τόσο πιο γρήγορα θα ριζώσει. Εκτός κι αν βιάζεσαι.
Μπράβο καλή συνέχεια
Μπράβο καλή συνέχεια
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Sim62 μου αρέσει πολύ ο τρόπος που πράττεις. Επίσης μου αρεσει πολυ και η ιδεα του Δωρη. Δηλαδη στο τελευταιο virtual χωρις το κάτω κλαδί. [img]http://www.bonsaiforum.gr/images/smilies/eusa/clap.gif[/img]
-
Sim62

Αφού ζεστάθηκα με το virtual για την μπουκαμβίλια του Δήμου είπα να προχωρήσω λίγο και αυτόν τον γιουνίπερο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Sim62

Re: Απ: Juniper No 2
Hfestion ευχαριστώ για το ψάξιμο. Πρέπει να σου πώ ότι προσωπικά μου αρέσουν πιό πολύ αυτές οι πιό λιτές φόρμες στα κωνοφόρα ακριβώς σαν αυτές που βρήκες, ειδικά η πρώτη. Θα ήταν ωραία συνέχεια για το δέντρο μελλοντικά. Βέβαια τώρα επειδή ήταν η πρώτη του διαμόρφωση και ήδη κόπηκαν αρκετά κλαδιά δεν ήθελα να τον στρεσσάρω περισσότερο και προτίμησα να του δώσω αυτή την κάπως πιό κλασσική μορφή. Οπως πάντα όμως συμβαίνει με τα δέντρα μας το μέλλον θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Αυτόματη Συγχώνευση Δημοσίευσης -- 29 Οκτ 2014, 23:46 --
Captain Phillips έγραψε:Χάλκινο συρμα εχεις;
Οχι Captain, αλουμίνιο κινέζικο.
-
Captain Phillips
- Mame

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
-
Hfestion
- Συντονιστής

Re: Απ: Juniper No 2
Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... c3859a.jpg[/img][img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... 7758a9.jpg[/img]
Χωρίς το κάτω κλαδι
[img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... c3859a.jpg[/img][img]http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10 ... 7758a9.jpg[/img]
Χωρίς το κάτω κλαδι
-
Hfestion
- Συντονιστής

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου φτιάξω virtual. Αυτό όμως που θέλω να σου πω είναι λίγο τολμηρό και νομίζω ότι μπορείς να το υλοποίησης. Κόψε τα δύο φασκιονενα χαμηλά κλαδια και φτιάξε μια ωραία κορυφή με τα πιο οανω κλαδια. Μόλις βρω μια φωτογραφία που θέλω θα σου δείξω.
Μπράβο! Καλή συνέχεια
Μπράβο! Καλή συνέχεια
-
Sim62

Juniper No 2
Γιουνίπερος φυτωρίου με επίσης σχεδόν άκαμπτο κορμό. Είπα να αρχίσω σιγά σιγά να τον συμμαζεύω για να αρχίσει να παίρνει κάποιο σχήμα.
Και ΄δώ στου δρόμου τα μισά...
και κάπου εδώ τέλος για φέτος. Αφού την άνοιξη και το καλοκαίρι υπέστη συνεχές κορφολόγημα άρχισε να πετάει νέα "μάτια από παντού, πιό πίσω στα κλαδιά, ακόμη και στον κορμό. Ετσι λοιπόν μελλοντικά με την ίδια συνταγή θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει πιό συμπαγές φύλλωμα και πιό κοντά στόν κορμό και να επιτευχθεί μείωση του μεγέθους του. Αλλά όπως ξέρετε αυτό απαιτεί κάποια χρόνια.
[attachment=0]DSC02112_1.jpg[/attachment][/color]
Και ΄δώ στου δρόμου τα μισά...
και κάπου εδώ τέλος για φέτος. Αφού την άνοιξη και το καλοκαίρι υπέστη συνεχές κορφολόγημα άρχισε να πετάει νέα "μάτια από παντού, πιό πίσω στα κλαδιά, ακόμη και στον κορμό. Ετσι λοιπόν μελλοντικά με την ίδια συνταγή θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει πιό συμπαγές φύλλωμα και πιό κοντά στόν κορμό και να επιτευχθεί μείωση του μεγέθους του. Αλλά όπως ξέρετε αυτό απαιτεί κάποια χρόνια.
[attachment=0]DSC02112_1.jpg[/attachment][/color]