https://m.youtube.com/results?q=nigel%20saunders&sm=1
Συμφωνώντας, προσθέτω ότι για όσους είμαστε μακρυά από Αθήνα, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα webinars στην ελληνική, είμαστε στο έλεος των youtubers, αλλά με προΥπόθεση την καλή γνώση αγγλικής. Η ανάγκη εμπειρικής γνώσης και μεταλαμπάδευσης από τους παλιότερους χομπίστες είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη. Γι' αυτό άλλωστε πριν κάτι μήνες είχα στηρίξει με θέρμη την άποψη οτι πρέπει να ανοίξει η βιβλιοθήκη για τα μέλη του φόρουμ και βιαστικά "καταδικάστηκα" από κάποιους ως βιαστικός...
Σε κάθε περίπτωση, στην αρχή αυτού του σημειώματος, υπάρχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από έναν Καναδό που χωρίς ιδιαίτερα μέσα, έχει κάνει κοντά στα διακόσια βίντεο μέσα από τα οποία μοιράζετε τις γνώσεις μαζί με το πάθος του για τα bonsai, με κάποιες χιλιάδες ανπου τα έχουν παρακολουθήσει. Νομίζω οτι δεν θα είναι τόσο δύσκολο και για τους συντελεστές του φόρουμ να βιντεοσκοπούν την δουλειά τους -τουλάχιστον στα workshops για αρχή- και να την ανεβάχουν σε κανάλι στο youtube που πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί για λογαριασμό του foroum.
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προστέθηκε πρίν 13 λεπτά 53 δευτερόλεπτα:
Στο τέλος της ημέρας, αυτός δεν είναι ένας πολύ καλός τρόπος να διαδοθεί η τέχνη, να αποκτήσει ακόμα περισσότερους ακόλουθους, με ότι μπορεί να σημαίνει για την Ελληνική αγορά σε αναγκαία είδη ( εργαλεία, pots, χώματα, φυτά...) Θέλω να πω πως δεν είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα ανοίξουν περισσότερο την βεντάλια τους οι υπάρχοντες έμποροι έτσι ώστε να ενσωματώσουν το κέρδος που μπορεί να αφήσει η ενασχόληση όλων μας. Κι εμείς δεν θα είμαστε στην πολύ πιο ευχάριστη θέση να μην χρειάζεται να αλωνίσουμε το internet για να βρούμε όλα τα παραπάνω? Ακόμη ακόμη, όντας συσπειρωμένοι, δεν θα μπορούμε να αξιώσουμε καλύτερες τιμές για τα μέλη?
Διαχειριστές, σκεφτείτε το...
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk