Μυρτια
-
Jean-Zac
- V.I.P

- Has thanked: 0
- Been thanked: 291 times
Re: Μυρτια
Στην παρεχόμενη φωτογραφία της μυρτιάς άλλαξα μόνο την γωνία του φυτού και πρόσθεσα ένα virtual pot. Το αποτέλεσμα στην κρίση σας.
.
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
Μαρια72
Topic author - Σπορόφυτο

- Been thanked: 0
Ειναι πολυ λεπτά ακομα και νομιζω με το συρματωμα θα τα ζοριστω. Οποτε τ αφήνω σ ελεύθερη ανάπτυξη και βλέπουμεkaresansui έγραψε:Καλησπέρα!
Ένα θα ομολογήσω μόνο, που αβίαστα μου βγαίνει απο την ως τα τώρα παρουσίαση του συγκεκριμένου όσο και των άλλων δέντρων σου: το 'χεις![]()
Για το συγκεκριμένο τώρα, την μυρτιά. Εντυπωσιακή η ανάπτυξη φυλλώματος στο γυμνό ξύλο. Δείγμα καλών χειρισμών και φροντίδας από μεριάς σου.
Σκέφτεσαι να αρχίσεις το συρμάτωμα των κλαδιών για να δημιουργήσεις την μορφή της αρεσκείας σου στα πρωτογενή κλαδιά ή θα αφήσεις να αναπτυχθούν ελεύθερα περισσότερο και να δώσεις σχήμα με κλάδεμα και τσιμπολόγημα ;
Η εμπειρία, και όχι η γνώση, είναι ουσιαστική για να γίνει κανείς σοφός.
-
karesansui
- Συντονιστής

- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Καλησπέρα!
Ένα θα ομολογήσω μόνο, που αβίαστα μου βγαίνει απο την ως τα τώρα παρουσίαση του συγκεκριμένου όσο και των άλλων δέντρων σου: το 'χεις
Για το συγκεκριμένο τώρα, την μυρτιά. Εντυπωσιακή η ανάπτυξη φυλλώματος στο γυμνό ξύλο. Δείγμα καλών χειρισμών και φροντίδας από μεριάς σου.
Σκέφτεσαι να αρχίσεις το συρμάτωμα των κλαδιών για να δημιουργήσεις την μορφή της αρεσκείας σου στα πρωτογενή κλαδιά ή θα αφήσεις να αναπτυχθούν ελεύθερα περισσότερο και να δώσεις σχήμα με κλάδεμα και τσιμπολόγημα ;
Ένα θα ομολογήσω μόνο, που αβίαστα μου βγαίνει απο την ως τα τώρα παρουσίαση του συγκεκριμένου όσο και των άλλων δέντρων σου: το 'χεις
Παναγιώτης
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
Σπεύδε βραδέως
"To see a world in a grain of sand And a heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour" W.Blake
-
Livstaras
- Omono

- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 16 times
Την έχεις φτιάξει πολύ όμορφη. Μου αρέσουν και μένα πολύ οι μυρτιές. Έχει φυτέψει ο δήμος αρκετές κατά μήκος ενός δρόμου και τις χαζεύω οπότε περνάω άλλα σε κάποια φυτώρια που ρώτησα δεν έχω βρει ακόμα κάποια να μου κάνει κλικ. Καλή συνεχεία εύχομαι.
"Trees are poems the earth writes upon the sky."
Kahlil Gibran
Kahlil Gibran
-
Μαρια72
Topic author - Σπορόφυτο

50% τυρφη 50% περλιτη,και κατω κατω χαλίκι μέτριο.Harris έγραψε:Πράγματι ωραίο δεντράκι! Τι χώμα έχεις βάλει στο γλαστράκι σου;
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 189 times
- Επικοινωνία:
-
Μαρια72
Topic author - Σπορόφυτο

Μυρτια
Καλημέρα σε ολα τα μέλη! Αυτη την μυρτια την πήρα πριν ενα χρόνο απο φυτωριο και σας παρουσιάζω ολα τα στάδια.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.