Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 117 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Re: Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood
Πραγματικά γίνεται πολύ όμορφο. Μου αρέσει το παχος χαμηλά αλλά βλέπω ότι γεμίζει με πολλά φύλλα. Έχει ενδιαφέρον!
-
Giorgos G.
Topic author - Omono

- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 190 times
Ρείκι Ανοιξιάτικο με deadwood
το βρήκα πριν τρία περίπου χρόνια ξεριζωμένο στην άκρη επαρχιακού δρόμου, με ελάχιστες ρίζες και κάτι λίγες χλωρές φύτρες πάνω του. Το μάζεψα γιατί μου άρεσε το νεκρό ξυλο του αν και δεν περίμενα ότι θα επιβιώσει.
Το έβαλα σε μια μικρή γλάστρα με χώμα κηπου, το άφησα σε μια γωνια του κήπου μου και δεν ξανασχολήθηκα μαζί του. Πριν λίγες μέρες πρόσεξα την ανάπτυξή του. Είχε πλέον πολλά κλαδια τα οποία είχανε ξεπεράσει την κορυφή του νεκρού ξύλου.
Αφαίρεσα κάποια που δεν μου άρεσαν και έκανα ένα κλαδεματάκι στα υπόλοιπα. Για τη συνέχεια του έδωσα περισσότερο χώρο βάζοντάς το στην λεκάνη της φωτό χωρίς να πειράξω τις ριζόμπαλα συμπληρώνοντας με φυλλόχωμα, χαλίκι και οικοδομική άμμο. Αρχίζει και γίνεται όμορφο..
Το έβαλα σε μια μικρή γλάστρα με χώμα κηπου, το άφησα σε μια γωνια του κήπου μου και δεν ξανασχολήθηκα μαζί του. Πριν λίγες μέρες πρόσεξα την ανάπτυξή του. Είχε πλέον πολλά κλαδια τα οποία είχανε ξεπεράσει την κορυφή του νεκρού ξύλου.
Αφαίρεσα κάποια που δεν μου άρεσαν και έκανα ένα κλαδεματάκι στα υπόλοιπα. Για τη συνέχεια του έδωσα περισσότερο χώρο βάζοντάς το στην λεκάνη της φωτό χωρίς να πειράξω τις ριζόμπαλα συμπληρώνοντας με φυλλόχωμα, χαλίκι και οικοδομική άμμο. Αρχίζει και γίνεται όμορφο..
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.