Αναζητώ Zelkova serrata – νεαρό δέντρο, μοσχεύματα ή σπόρους
-
stav121
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Re: Αναζητώ Zelkova serrata – νεαρό δέντρο, μοσχεύματα ή σπόρους
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Τελικά κατάφερα να βρω δύο δεντράκια νεαρά τα οποία θα παραλάβω και σε λίγες ημέρες!
- Rating: 7.14%
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 118 times
- Been thanked: 194 times
- Επικοινωνία:
Re: Αναζητώ Zelkova serrata – νεαρό δέντρο, μοσχεύματα ή σπόρους
Καλημέρα που βρίσκεσαι; Αν θες να κανω μια καταβολαδα να σου στειλω.
-
stav121
Topic author - Σπορόφυτο

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Αναζητώ Zelkova serrata – νεαρό δέντρο, μοσχεύματα ή σπόρους
Καλησπέρα σε όλους!
Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό Zelkova serrata, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά.
Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει κάποιο πολύ νεαρό δέντρο, μόσχευμα - δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω εγώ τη ριζοβολία - ή ακόμα και φρέσκοι σπόροι, αν διαθέτει κάποιος.
Αν κάποιος έχει διαθέσιμο υλικό για πώληση ή ανταλλαγή, ή ακόμα και κομμένα κλαδάκια από κλάδεμα που διαφορετικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια, θα με ενδιέφερε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου!
Ευχαριστώ πολύ!
Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό Zelkova serrata, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω πουθενά.
Συγκεκριμένα, με ενδιαφέρει κάποιο πολύ νεαρό δέντρο, μόσχευμα - δεν έχω πρόβλημα να αναλάβω εγώ τη ριζοβολία - ή ακόμα και φρέσκοι σπόροι, αν διαθέτει κάποιος.
Αν κάποιος έχει διαθέσιμο υλικό για πώληση ή ανταλλαγή, ή ακόμα και κομμένα κλαδάκια από κλάδεμα που διαφορετικά θα κατέληγαν στα σκουπίδια, θα με ενδιέφερε πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου!
Ευχαριστώ πολύ!