Καρμόνα
-
Lena
Topic author - Shohin

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Καρμόνα
Για να βάλω φωτογραφία δεν το βλέπω σύντομα.Harris έγραψε:Lena πως τα παει η καρμονα σου??? Βαλε καμια φωτογραφία της...
Εχω φορτώσει κάποια προγράμματα της δουλειάς μου στον Η/Υ, κ σέρνεται.
Οσο για την κατάστασή της στάσιμη.
Εχουν πέσει όλα τα παλιά της φύλλα. Εχει όμως κάποια μικρά τα οποία μετα δυσκολίας βέβαια, αλλά μεγαλώνουν.
Ωρες ωρες είμαι αισιόδοξη, άλλοτε πάλι το μαζεύω για να μην απογοητευτώ.
Περιμένω το super ouaou που θα μου στείλει ο Φίλιππος.
Αλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
-
Harris
- Συντονιστής

- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 172 times
- Επικοινωνία:
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Παραπληροφόρηση εισαι Λιζα εχω 3 καρμονες και οι 3 τα πανε μια χαρα!!!Liz@ki έγραψε:εχουμε χασει καρμονες με Χαρη απο μεταφυτευση ειδικα..!! ασε!! σταματησαμε να περνουμε καρμονες και το ριξαμε στις φτελιες που ειναι μια χαρα ανθεκτικα δεντρακια!!Lena έγραψε:Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή master.
Η αλήθεια είναι πως όσο κ αν επιμένουμε ότι γενικότερα τα μπονσάι στη χώρα μας είναι μονο
εξωτερικού χώρου, απο την εμπειρία μου είδα ότι οι καρμόνες μου όσο ήταν μέσα ήταν εξαιρετικές, μόλις τόλμησα να τις βγάλω έξω δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Κ αυτή η τελευταία είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό![]()
![]()
Υπερευαίσθητα δεντράκια κ καμία ανοχή σε λάθη ή παραβλέψεις.
αλλα στις καρμονες μου αρεσει φοβερα αυτο το ασπρο λουλουδακι που βγαζουν...
θα βάλω και φωτογραφιες!
εχουμε χασει καρμονες με Χαρη απο μεταφυτευση ειδικα..!! ασε!! σταματησαμε να περνουμε καρμονες και το ριξαμε στις φτελιες που ειναι μια χαρα ανθεκτικα δεντρακια!!Lena έγραψε:Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή master.
Η αλήθεια είναι πως όσο κ αν επιμένουμε ότι γενικότερα τα μπονσάι στη χώρα μας είναι μονο
εξωτερικού χώρου, απο την εμπειρία μου είδα ότι οι καρμόνες μου όσο ήταν μέσα ήταν εξαιρετικές, μόλις τόλμησα να τις βγάλω έξω δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
Κ αυτή η τελευταία είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό![]()
![]()
αλλα στις καρμονες μου αρεσει φοβερα αυτο το ασπρο λουλουδακι που βγαζουν..
«Παλιά, οι άνθρωποι μελετούσαν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Σήμερα, μελετούν για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.» Κομφούκιος
-
Lena
Topic author - Shohin

Σ' ευχαριστώ για τη συμβουλή master.
Κ αυτή η τελευταία είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό
Κ αυτή η τελευταία είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό
-
Master bonsai
- Σπορόφυτο

λενα η καρμονα ειναι μονο για μεσα με καλο φως εξω μονο την ανοιξη και το καλοκαιρι σε μερος δροσερο χωρις ηλιο προσεχε κολαει ευκολα αρρωστιες καλο απογευμα
-
Philip
- Masterpiece

Ειναι ακριβος ...........λιγουλακη
εχει ομως καποια παραγματα σε καλες τιμες.
Εχει γινει ερευνα αγορας σε όλα τα πρωτευοντα ειδη που μας αφορουν ακομα και σε δεντρα.......εχουμε κ τις γνωριμιες μας, οποτε ειμαστε μια χαρα
Οτι χρειαστειτε λοιπον μου το λετε σε π.μ ή οταν βρεθουμε απο κοντα
Εχει γινει ερευνα αγορας σε όλα τα πρωτευοντα ειδη που μας αφορουν ακομα και σε δεντρα.......εχουμε κ τις γνωριμιες μας, οποτε ειμαστε μια χαρα
Οτι χρειαστειτε λοιπον μου το λετε σε π.μ ή οταν βρεθουμε απο κοντα
Δες τις τιμές από το site:Lena έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά, τη 1η φορά πηρες πραγματα 10kg ενώ τη 2η 5kg.
Εχω την εντυπωση ότι η συμφωνία η συγκεκριμένη έχει ταβάνι τα 10 κίλα κ τιμή 17,90 standard ανεξάρτητα αν θα είναι λιγότερα τα κιλά σου.
BULGARIA, GREECE, IRELAND, POLAND, PORTUGAL, SLOVAKIA, SPAIN, SWEDEN
Value--------------0-5 kg------5-10 kg-----10-20 kg
Shipping Cost----17,90 €-----24,90 €-----32,90 €
Fee for shipping to an isle Greece: 13 € per parcel, Spain / Portugal: 32 € per parcel
Απλά μάλλον αυτός την πρώτη φορά μου έκανε προσφορά "γνωριμίας" μάλλον. Θέλω να πω τους παίρνει....
Γιώργος
-
Lena
Topic author - Shohin

Αν κατάλαβα καλά, τη 1η φορά πηρες πραγματα 10kg ενώ τη 2η 5kg.fspike έγραψε:My Nellie έγραψε: Αυτό, δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον έμπορο (εάν κατάλαβα σωστά τι ακριβώς τι εννοείς, Γιώργο)
Αυτά είναι περιορισμοί του ταχυδρομείου, εάν μεταφέρονται ταχυδρομικώς....
Αλλά και με courier να αποστέλλωνται και πάλι τα μεταφορικά είναι συνάρτηση του βάρους.
Να σου δώσω να καταλάβεις: Από Bonsai.de πήρα 2 φορές πράγματα. Την πρώτη μου είπε ότι με 17,90 μπορούσα να πάρω πράγματα μέχρι 10 κιλά, όχι 5 που λέει στο site. Την δεύτερη φορά όμως μου πήρε 17.90 για 5 κιλά....
Εχω την εντυπωση ότι η συμφωνία η συγκεκριμένη έχει ταβάνι τα 10 κίλα κ τιμή 17,90 standard ανεξάρτητα αν θα είναι λιγότερα τα κιλά σου.
My Nellie έγραψε: Αυτό, δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον έμπορο (εάν κατάλαβα σωστά τι ακριβώς τι εννοείς, Γιώργο)
Αλλά και με courier να αποστέλλωνται και πάλι τα μεταφορικά είναι συνάρτηση του βάρους.
Να σου δώσω να καταλάβεις: Από Bonsai.de πήρα 2 φορές πράγματα. Την πρώτη μου είπε ότι με 17,90 μπορούσα να πάρω πράγματα μέχρι 10 κιλά, όχι 5 που λέει στο site. Την δεύτερη φορά όμως μου πήρε 17.90 για 5 κιλά....
Γιώργος
-
Philip
- Masterpiece

Καπως ετσι ειναι.........Εχουμε καταφερει να φτασουμε τα μεταφορικα απο αρκετα σαιτ στα 20-25 ευρω, συνολικου βαρους 30κιλων. Σε πολλες περιπτωσεις, εμεις τους προτειναμε τον τροπο. Φυσικα σε αυτο βοηθησε η ελληνικη κουλτουρα (μπλοφα
). Σαν ανταποδοση αυτου ,μας εδωσαν και την αναλογη εκπτωση. Ετσι ολοι ειμαστε ευχαριστημένοι
Τα πρωτα π.μ εφτασαν .....αν δεν μαζευτουν αρκετα για συνολικη παραγγελια, οι πληροφοριες θα αποσταλουν σε π.μ στο μελος κ θα προβει μονος του.
Τα πρωτα π.μ εφτασαν .....αν δεν μαζευτουν αρκετα για συνολικη παραγγελια, οι πληροφοριες θα αποσταλουν σε π.μ στο μελος κ θα προβει μονος του.
-
Lena
Topic author - Shohin

Νομίζω Αλεξάνδρα ότι εξαρτάται κ από τη συμφωνία που έχει καταφέρει να κάνει ο έμπορος με την εκάστοτε μεταφορική που συνεργάζεται.My Nellie έγραψε:Αυτό, δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον έμπορο (εάν κατάλαβα σωστά τι ακριβώς τι εννοείς, Γιώργο)fspike έγραψε: ... ... Τουλάχιστον να ζητήσουμε να αυξηθεί το μέγιστο επιτρεπτό βάρος παραγγελίας
Αυτό, δεν νομίζω ότι εξαρτάται από τον έμπορο (εάν κατάλαβα σωστά τι ακριβώς τι εννοείς, Γιώργο)fspike έγραψε: ... ... Τουλάχιστον να ζητήσουμε να αυξηθεί το μέγιστο επιτρεπτό βάρος παραγγελίας
-
Harris
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
-
Lena
Topic author - Shohin

Τέλεια μεσιέ Φιλιπ.Philip έγραψε:Ωραια.... μεχρις στιγμης εχουμε κερδισει ιδικες τιμες απο διαφορα σαιτ και ιδικη τιμη στα μεταφορικα, απλα για ευνοητους λογους δεν τα δημοσιοποιουμε......![]()
Καλο ειναι ο καθενας να μου γραψει μια λιστα τι προιοντα θελει (ποτ,συρματα,λιπασματα ,χωματα ή οτι άλλο θελει) κ να μου αποστειλει π.μ ή ι-μαιλ. Ετσι θα συγκεντρωνουμε τις παραγγελιες για να μοιραζομαστε τα μεταφορικα ή εαν βιαζετε για την παραγγελια του να κερδιζει την εκπτωση του κλαμπ και την ερευνα αγορας που εχουμε κανει .
Τι λετε ?
Ναι πολύ καλά Φίλιππε...Philip έγραψε:Ωραια.... μεχρις στιγμης εχουμε κερδισει ιδικες τιμες απο διαφορα σαιτ και ιδικη τιμη στα μεταφορικα, απλα για ευνοητους λογους δεν τα δημοσιοποιουμε......![]()
Καλο ειναι ο καθενας να μου γραψει μια λιστα τι προιοντα θελει (ποτ,συρματα,λιπασματα ,χωματα ή οτι άλλο θελει) κ να μου αποστειλει π.μ ή ι-μαιλ. Ετσι θα συγκεντρωνουμε τις παραγγελιες για να μοιραζομαστε τα μεταφορικα ή εαν βιαζετε για την παραγγελια του να κερδιζει την εκπτωση του κλαμπ και την ερευνα αγορας που εχουμε κανει .
Τι λετε ?
Γιώργος
-
Philip
- Masterpiece

Ωραια.... μεχρις στιγμης εχουμε κερδισει ιδικες τιμες απο διαφορα σαιτ και ιδικη τιμη στα μεταφορικα, απλα για ευνοητους λογους δεν τα δημοσιοποιουμε......
Τι λετε ?
Τι λετε ?
Lena έγραψε:
Υ.Γ Ισως θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά σα λέσχη για αυτές
τις παραγγελίες.![]()
Θα μπορούσαμε εκτός από Erin να δούμε ποια Site έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον ως προς την συχνότητα κατά την οποία αγοράζουμε & τα αφεντικά να κανονίσουν καμιά κατάσταση.... Τ
Γιώργος
-
Lena
Topic author - Shohin

Γιώργο σ ευχαριστώ πολύ για την αμεσότατη απάντηση.
Μολις βρω ευκαιρία θα παραγγείλω αμέσως.
Υ.Γ Ισως θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ομαδικά σα λέσχη για αυτές
τις παραγγελίες.

Μολις βρω ευκαιρία θα παραγγείλω αμέσως.
τις παραγγελίες.